SHOWBIZ

Kiderült a titok, ezért tér vissza nyolc év után Palik László

A népszerû sportriporter az elmúlt időszakot gyermekeivel töltötte.
  • Szerző: sv

Mindenkit meglepett a hír csütörtök délelőtt, amikor a TV2 bejelentette, hogy legújabb műsora, az Exatlon Hungary kommentátora a nyolc éve visszavonult Palik László lesz. A népszerű sportriporter az elmúlt időszakot gyermekeivel töltötte külföldön, most azonban fordult a kocka, és újra feltűnik a televízióban.

Jelenleg napi kétszer edz, hogy felkészítse magát a feladatra, és minden erejével azon van, hogy sikerre vigye a produkciót. A %Ripost%-nak elárulta: jól érezte magát a hétköznapi apa szerepében, de végül fiai unszolására mondott igent a felkérésre.

"Nem tudom hányszor utasítottam vissza különböző felkéréseket... Iszonyú gyakorlott lettem az elmúlt nyolc évben, hogy nemet mondjak."

Amikor a családom megtudta, hogy újra felhívtak a TV2-től, akkor arra számítottam, hogy mellém állnak, és ők is úgy gondolják, hogy ne tévézzek többet, de aztán jött a meglepetés

"A fiam rögtön azt kérdezte: Apa, ugye bevállalod?" – kezdte nevetve Palik László, majd elárulta gyerekei miért szerették volna, hogy újra képernyőre kerüljön.

"A gyerekeim még akarják akcióban látni az apjukat. Nem akarnak beletörődni abba, hogy csak a történelem előtti időkből ismerjék a munkámat. Tudják rólam, hogy valamikor autóversenyeztem és szerepeltem a tévében, de ennyi. Pedig számomra a legnagyobb ajándék az, hogy hétköznapi apaként lehettem velük, hogy megtaníthattam nekik, hogy mi a fontos az életben. Például azt, hogy a sport az edzés, a verseny pedig az ünnep."

Nos, a leckét túl jól sajátították el, a nagyfiam ezzel a tanáccsal szorított sarokba: Apa, azt látom, hogy edzel, de ünnep mikor lesz?

"Számomra itt dőlt el a kérdés, hogy igent mondjak-e az Exatlon Hungaryre" - tette hozzá, és azonnal leszögezte, tisztában van azzal,  mivel jár a szereplés, hogy innentől kezdve ismét közszereplővé válik.

Az 56 éves Palik azt is elárulta, hogyan tervezi a jövőt, és hogy visszatér-e más fronton is a tévézéshez. Vajon gyermekei kellőképpen meg tudták győzni a tovább szereplésekről is?

Ha kíváncsi vagy, miként döntött Palik László, akkor keresd a %% napilap pénteki számát!