SHOWBIZ

Ki sem mozdul otthonából az autoimmun betegséggel küzdő magyar énekes

Az Ocho Macho énekese, Kirchknopf Gergő arról beszélt, hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban.
  • Szerző: BDF

A Maradj Otthon! fesztivál keddi főszereplője az OCHO MACHO frontembere, Kirchknopf Gergő volt! Elmesélte, hogy a koronavírus-járványt kezdetben óriási sokként élte meg, de igyekszik a pozitív dolgokra koncentrálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kaptunk egy bődületes nagy pofont, ami remélhetőleg felhívja az emberek figyelmét. Az elmúlt húsz évben azt éreztem, hogy a daráláson kívül nem szólt másról az életem” – magyarázta az énekes, aki azt is elárulta, hogy autoimmun betegséggel küzd, de nincs benne félelem.

„Abszolút kizártam a félelmet, de ha félek sem lesz jobb. Megpróbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. (...) Van egy autoimmun betegségem, de a feleségem megy boltba, a kedvenc éttermemből rendelem a menüt és a barátaim is segítenek, hogy keveset kelljen kimozdulnom itthonról, és hogy ne találkozzak emberekkel” – árulta el Gergő, aki azért a kertbe gyakran kiül levegőzni.

Azt is hozzátette, hogy az önkéntes karantén ideje alatt minden percét élvezi a kislányával eltöltött időnek, de nem dőlnek belőle a dalszövegek, mert nehezen tud inspirálódni. Persze az együttes továbbra is dolgozik, annak ellenére, hogy a bezártság okozta depresszió őket sem kerülte el.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?