SHOWBIZ

Kezdődik az Eurovíziós Dalfesztivál: Pápai Jocit a döntőbe jósolják

Az énekes ma este, hetedikként áll színpadra az első elődöntőben.
  • Szerző: sv

Már csak percek választják el Pápai Jocit, hogy színpadra lépjen a 64. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében, Tel-Avivban. Az énekes a 17 fős mezőnyben hetedikként adja elő Az én apám című nótáját, amit az érdeklődők a Duna Televízión 21 órától tudnak figyelemmel kísérni. 

 

Bár Joci rutinosnak mondható az Eurovízión, hiszen másodszorra képviseli hazánkat, a sikert mégsem bízza a véletlenre. A mélyen vallásos énekes az utolsó pillanatokat is csapatával tölti, hogy a színpadra lépése előtt elmondjanak egy közös imát a siker érdekében.

Ahogy minden fellépés előtt, a csapatommal most is elmondunk majd egy imát a kulisszák mögött, ám tudom, ez most más lesz, mint eddig.

Ennek az estének óriási jelentősége van, bízom Istenben, magamban és a közönségben" - fogalmazott korábban a %%-nak Joci, akit már most rengetegen a döntőbe jósolnak. Míg a fogadóirodák a 27. helyre várják a magyar énekest, addig a közönség sokkal előkelőbb helyezést jósol.

Ám ha ez még nem lenne elég, Joci már egy versenyt megnyert Izraelben, hiszen őt választották az Eurovízió legszexibb énekesének.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?