SHOWBIZ

Kezdődik a Holnap Tali! új évada, nagy izgalmak várhatóak!

Az új évadban ismerős arcok és ismert fiatal tehetségek is feltûnnek. Tóth Andi a Holnap Tali! Larájaként, Kováts Vera pedig Míraként lesz látható a március 23-án induló ötödik évadban az M2 Petőfi TV-n!
  • Szerző: Ripost

Péntek este 21.05-kor indul a Holnap Tali! 5. évadának 1. epizódja az M2 Petőfi TV-n!

Az új évadban ismerős arcok és ismert fiatal tehetségek is feltűnnek. Tóth Andi a Holnap Tali! Larájaként, Kováts Vera pedig Míraként lesz látható a március 23-án induló ötödik évadban az M2 Petőfi TV-n!

Mint ahogy arról már a Petőfi Live is írt, az új évadban a Petőfi gimisek lázasan készülnek az érettségire és ballagásra, sőt rendhagyó zenés produkcióval akarnak kedveskedni osztályfőnöküknek a szerenádon.

Rozi és Lilla egy fiúzenekart kér fel, hogy egy régi slágert dolgozzanak fel közösen Dömének. A bandát a sorozatból már ismert Benji (Huy), Patocska Olivér (Kristóf) és két tehetséges fiatal énekes-színész, Szőke Olivér és a SunCity musicalban megkedvelt Juhász Levente (Zalán) alkotja. Nem csak ők ketten érkeznek a sorozatba; egy titokzatos, vadóc lány is felkavarja a Petőfi Gimi életét.

„A rajongók kérték, hogy legyen hosszabb a sorozat, ezért az 5. évadtól pénteken esténként 51 perces részt sugároz az M2 Petőfi TV. Arra bátorítjuk a nézőket, hogy családjukkal, barátaikkal közösen nézzék a televíziós epizódokat, így a Holnap Tali! igazi közösségi élmény lehet”- mondta el Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója.

A közel egy órás részek péntekenként az M2 Petőfi TV-n lesznek láthatóak, szombattól pedig a holnaptali.hu weboldalon is visszanézhetőek.

A sorozat kedvelőinek már hétfőtől csütörtökig sem kellett hiányolniuk kedvenceiket: az interneten rövidebb, de a megszokotthoz hasonló humoros, kalandos, Napi Tali! epizódokkal várták a rajongókat a készítők.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?