SHOWBIZ

Kettészakadt a zenész családja a koronavírus-járvány miatt

Az Akkezdet Phiai egyik alapító tagja, Süveg Márk, azaz Saiid arról beszélt a Maradj Otthon! fesztivál keretében, hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban.
  • Szerző: BDF

A Maradj Otthon! fesztivál szombati főszereplője az Akkezdet Phiai egyik alapító tagja, Süveg Márk, ismertebb nevén Saiid volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Saiid szomorú hírrel kezdte élő bejelentkezését. Elmondta, hogy tavaly télen szólókarrierbe kezdett, és idén tavasszal indult volna el ezzel kapcsolatban minden. Ám a koronavírus-járvány csúnyán keresztbe tett a terveinek. „Ki lett húzva alólam a szőnyeg. Egyik napról a másikra” – mondta Saiid, aki elárulta, hogy egyébként egyedül maradt otthonában, a kislánya és a menyasszonya vidékre költöztek. Mint kiderült, a zenész azért döntött a különválás mellett, mert így biztonságban tudhatja a családját és emiatt nyugodtan tud dolgozni is.

Egyébként sokat meditál a karanténban. A meditáció, a befelé fordulás segített neki az első kétségbeesésből felállni.

„Nagyon rég meditáltam. Sok kérdésem volt és érkeztek a válaszok is. Szépen minden a helyére került” – fogalmazott a zenész, aki megpróbálja pozitívan szemlélni a történteket, szerinte ugyanis nagyon fontos meglátni a jót még a legkilátástalanabb helyzetekben is.

Saiid munkával tölti az ideje nagy részét, igyekszik értelmes dolgokkal elfoglalni magát.

„Elkezdtem mindenfélén dolgozni. Online tartalmakat gyártok, egyfolytában forgatok” – tette még hozzá.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?