SHOWBIZ

Kemény paródiát készített Harryékről a barátja: Ennyi volt a jó viszonynak?

Orlando Bloom is fontos szerepet vállalt abban az animációs sorozatban, ami a királyi családot, leginkább Harryt és Meghant figurázza ki.
  • Szerző: The_M

Azt már jó ideje tudni, hogy a Family Guy alkotói a brit királyi családról terveznek rajzfilmsorozatot, de a koronavírus-járvány alaposan kitolta a bemutató napját. A napokban azonban debütált az HBO online felületein A herceg, aminek a főszereplője ugyan Katalin és Vilmos legnagyobb gyereke, György, de a család többi tagja is fontos szerepet kap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Paródia rajzfilm készült a brit királyi családról

Paródia rajzfilm készült a brit királyi családról (Fotó: HBO Max)

Így Harry és Meghan sem kerülhették el a sorsukat, és keményen kiparodizálják őket a rajzfilmesek. Sussex hercege például az Amerikába költözésükkor képtelen felfogni, hogy nem egy pici palotában van, hanem egy lakásban. A vicces fiktív jelenetek valószínűleg nem fognak tetszeni az amúgy is mindenért duzzogó hercegi párnak, hiszen egyiküket sem ábrázolják túlságosan éles elméjűnek.

Meghan és Harry is keményen kap az alkotóktól

Meghan és Harry is keményen kap az alkotóktól (Fotó: HBO Max)

A paródiára pedig rámehet Harry egyik legfrissebb barátsága, hiszen a róla készült karakter eredeti angol hangját nem más, mint Orlando Bloom szolgáltatja. A herceg és Katy Perry férje szomszédok Los Angelesben, és elég jóban vannak. Vagyis egyelőre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?