SHOWBIZ

Hoppá: már mással él, mégis volt feleségének üzen Kardos-Horváth János

Egyetlen szó című dalával volt feleségének is üzen a Kaukázus énekese. Kardos-Horváth János tíz éve vált el.
  • Szerző: szbd

Sokan találgatják, hogy mi lehet az a bizonyos egyetlen szó, amelyről a Kaukázus énekel 'Egyetlen szó' című számában, amellyel A Dal 2021 műsorában is színpadra lépnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kardos-Horváth János most elárulta, hogy a dalt alapvetően a tavaszi bezártság, az új élethelyzet ihlette, a fő üzenete pedig az igen – van tovább, van kiút, van folytatás-, de ez minden embernél a saját élethelyzetükben más és mást is jelenthet. Így az egyetlen szó az ő életében az igen mellett a köszönöm is, amelyet volt feleségének címezne.

Kaukázus zenekar énekese, Kardos-Horváth János a volt nejének üzent

Kardos-Horváth János köszönetet mond a volt feleségének és gyermekei anyjának (Fotó: MTVA)

„2010-ben az életem teljesen felfordult: ebben az évben elváltam, a Kaukázus is leállt. Akkor igazán mélyre zuhantam: kertes ház, három gyerek, és nagy ”sztár„ vagy, aztán egy pillanat alatt ebből semmid nincs. Én akkor, tíz évvel ezelőtt átéltem azt a nagy világkrízist, amit az emberek most élnek át, és ezután jött az újjáéledés korszaka. Tagcserékkel 2018-ban mégis újraindult a Kaukázus, ekkor már én voltam a producer. Nem bántam meg semmit, a válásomat sem, mert anélkül nem lennék itt. Megpróbálom becsülettel, tisztelettel vinni a múltamat, mindent, ami régen történt, de nem nézegethetek folyton hátrafelé, azonban úgy érzem, köszönettel tartozom a volt nejemnek. A gyerekeinkért és mindenért, amit tőle kaptam. Az életem jelenleg kerek, az új párommal évek óta boldog párkapcsolatban élünk, ő teljes mértékben elfogadja a gyermekeimet, és közös jövőt tervezünk” – mondta a zenész, aki a dal születéséről is mesélt.

„Az Egyetlen szó sok más dallal egyetemben tavaly májusban, a karantén alatt született, számomra sok szempontból jól jött ez az időszak. Hiszen a tavasz és a nyár lassan két évtizede a fellépésekről, az utazásról és a rohanásról szólt. Most azonban visszatértem a gyökerekhez, a dalíráshoz, hogy saját magam miatt írok, nem azért, mert muszáj. Így rövid idő alatt született sok dal, köztük az Egyetlen szó is. Boldog vagyok, hogy ezzel a szerzeménnyel most szélesebb közönség előtt, A Dal 2021 színpadán is bemutatkozhatunk, amit az élő show szombati, negyedik válogatójában láthat a közönség a Duna Televízión 19.35-től” – magyarázta János.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?