SHOWBIZ

Õk voltak a ValóVilág válogatásának legdurvább arcai!

Kormánytisztviselő és transzvesztita is van a jelentkezők között. Úgy tûnik, ez lesz a legbotrányosabb széria.
  • Szerző: Ripost

A ValóVilág powered by Big Brother egy teljesen új formátumú valóságshow lesz, így nem csoda, hogy már az első válogatásra rengetegen jelentkeztek.

A jelentkezők között van fejvadász, pszichiáter, karrier tanácsadó, kazános, színész, gépi járda-takarító, cégvezető, grillszakács, de még boncmester és kormánytisztviselő is. Sőt, akadt olyan is, aki a hétköznapokban gyöngyhalászként tevékenykedik.

A Fókuszban a nézők ízelítőt kaphattak azokból, akik hamarosan villalakóvá válhatnak, és olyan sikeres karriert futhatnak be, mint Majka, esetleg annyira lecsúszhatnak, mint a botrányairól híres VV Fanni.

Volt, aki már rögtön az elején levette a pólóját, és izmaival próbálta meggyőzni a szerkesztőket, az pedig rögtön kiderült, hogy

a jelentkezőket egyértelműen a pénz és az ismertség motiválja.

A legfiatalabb jelentkező most múlt tizennyolc éves, Ginának hívják, és édesanyja kísérte el a válogatásra. A Süti becenevű lány versenyszerűen focizik, és épp szingli. Saját bevallása szerint csak fiúkkal barátkozik, fiúsan mozog, és semmi pénzért nem tipegne magassarkúban.

Suzy White volt az, aki már érkezésekor feltűnést keltett, és mindent meg is tett, hogy felhívja magára a figyelmet.

Suzy ugyanis transzvesztita, tehát olyan férfi, aki szeret nőnek öltözni. Testvére, Zsófi kísérte el, aki viszont transzexuális. Célja az, hogy bekerülésével elfogadtassa a szexuális másságot.

A válogatásnak viszont az extrém arcok ellenére sincs vége:

még mindig lehet jelentkezni a ValóVilág oldalán,

tehát közel sincs eldöntve, kik lesznek az ország új botrányhősei.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?