SHOWBIZ

Õk lesznek az RTL Klub új üdvöskéi

Végre lehullott a lepel, hogy kik lesznek az RTL Klub új tehetségkutatójának zsûritagjai. Az X-Faktorral ellentétben a nemek aránya most sportszerûen egyenlő lesz.
  • Szerző: Léna

Hetek óta csak találgatni lehetett, már-már tövig rágtuk a körmünket, hogy megtudjuk, kik lesznek a Hungary's Got Talent zsűirtagjai. Igen, vicc volt, nem izgultunk, tudtuk, hogy egyszer úgyis kiderül!

De meg kell hagyni, első látásra nagyon jó arcokat válogatott össze az RTL Klub. Óriási örömünkre ott lesz Csuja Imre, akitől a kőkemény gengszter figuráját várhatnánk, de Linczényi Márk - a másik, eddig ismeretlen zsűritárs - szerint inkább Csuja lesz az igazi tünci-bünci, nem a női ítészek.

A zsűri két hölgytagjáról már mi is beszámoltunk. Az egyik Kovács Patrícia színésznő, aki saját bevallása szerint mindenkinek kőkeményen megmondja a véleményét. Mellette ül majd Horgas Eszter fuvolaművész, akinek az ítészek közül a legtöbb köze van a tehetséggondozáshoz. Az egyetlen, aki tanít is, így lehet, hogy majd benne tisztelhetjük a Got Talent tyúkanyóját.

Nem véletlenül hagytuk a jellemzések végére Linczényi Márk énekest. Akinek bejön a bongyor haj és a pikírt stílus, nem bánja meg, ha az élő show-k alatt ellátogat a stúdióba és a zsűriasztal közelében foglal majd helyet. Márknak ugyanis az egyik nagy specialitása a csók! Hogy miért mondjuk ezt, az az alábbi videóból kiderül.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?