SHOWBIZ

Jolly csaja kipakolt: Ordibálástól hangos az otthonuk

Jolly párja nem arra utalt, hogy ő maga csak emelt hangon tud kommunikálni, inkább arra, hogy rengeteget veszekszenek, ami bizony komoly hangerővel és csörömpöléssel jár.
  • Szerző: Buster

Szuperák Barbaráról azt már tudjuk, hogy alaphangon is meglehetősen hangos teremtés, amivel már a Farm VIP 2 első napján sikerült kissé feszültté tennie Bódi Sylvit. Most pedig az is kiderült, hogy Jolly asszonya még erre is képes rátenni jó néhány lapáttal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Farm VIP

Jolly barátnője ordibált kicsit a stúdióban is (Fotó: TV2)

A TV2 kalandreality-jének háttérműsorában Demcsák Zsuzsa jó érzékkel tette fel a kérdést a mulatós sztárnak és Szuperák Barbienak, hogy mennyire fajulnak el otthon a vitáik. Utóbbi meg is ragadta az alkalmat, hogy ordítva elárulja, náluk bizony kő kövön nem marad, ha összekapnak.

„A mi kapcsolatunkat egy szóval le lehet írni, olaszos. Nem veszekszünk sokat, de ha elkezdődik, akkor minden törik, ami kéznél van. Ez egy-két órán keresztül van, aztán jön a duzzogó szakasz” - magyarázta harsogva a mulatós sztár párja, akinek szavaira Jolly halk beleegyezéssel reagált.

A Farm VIP-ben egyelőre nagy az összhang a páros között, olyannyira, hogy az első éjszaka a csapattársak inkább a veszekedésüket hallgatták volna, mint azt, ahogy az ágy nyikorgott Jolly-ék alatt.

„Mindenképpen pihenni szeretnénk, de aztán, hogy mi fog történni az éjszaka további pillanatában, azt nem lehet tudni. Mi egyébként szeretünk romantikázni, nyilván most nem az a környezet, de mi, hogy ha együtt vagyunk, akkor mindenre képesek vagyunk és alkalmazkodunk a helyzethez, a környezethez, és ennél csak jobban szeretjük egymást. És hát az unokáknak lesz mit mesélni!” – mondta el a kamerák előtt sokat sejtetően Barbara.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?