SHOWBIZ

Jó ebédhez szól a nóta, mostantól élőben is

A Dankó Rádió márciustól élőzenével kedveskedik a rajongóknak a hangszerekkel felszerelt stúdióból.
címkék:
  • Szerző: ripost

A Dankó Rádió friss lendülettel vágott neki a 2020-as évnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy megújult műsorstruktúrával, új szlogennel, új műsorvezetővel és műsorokkal indította az évet, márciustól pedig élőzenével kedveskedik hallgatóinak az immár hangszerekkel felszerelt stúdióból.

Fotó: MTVA

„Nagy álmunk vált valóra, amikor megkaptuk ezt a gyönyörű és igényesen kialakított, nagy belső térrel rendelkező stúdiót, amely lehetőséget teremt arra, hogy 4-5 fős zenekarok muzsikáljanak itt. Ezt ki is használjuk! Mostantól a Jó ebédhez szól a nóta minden hónap első csütörtöki adásában élőben húzzák a stúdióban – mesélte örömmel a Dankó Rádió csatornaigazgatója, Eredics Gábor, aki szerint az élőzene varázsa utánozhatatlan.

Decemberben ugyan már kipróbálták, hogy szól az élő muzsika a stúdióban, márciustól azonban a Jó ebédhez szól a nóta című műsorban rendszeressé válik az élőzene. Az első alkalommal, március 5-én Johan János és cigányzenekara játszott és Kalina Enikő és Mészáros János Elek énekeltek szebbnél szebb dalokat, nótákat és indították el a sorozatot, amelynek Budai Beatrix, a műsor háziasszonya nagyon örül.

„Számomra az, hogy ezt a legendás műsort vezethetem rendkívül megtisztelő, és nagyon nagy felelősség is egyben. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy havonta egyszer élő stúdiókoncertekkel örvendeztessük meg a hallgatókat és a magyar nóta szerelmeseit” – árulta el Budai Beatrix, aki tavaly vette át a képzeletbeli stafétát Tarnai Kiss Lászlótól és vezeti azóta a Jó ebédhez szól a nóta című közkedvelt rádióműsort, amely ebben az évben ünnepeli 60-ik születésnapját.

Legközelebb április 2-án szól jó ebédhez a nóta a Dankó Rádióban.

További információ a felfrissült Dankó Rádióról a Mediaklikk.hu/danko oldalon található.

címkék:
És ezeket olvastad már?