SHOWBIZ

Izgalmas újdonságokkal várja a fesztiválozókat az EFOTT!

A hatnapos fesztiválon mindenki megtalálja a neki tetsző zenei irányzatot és programot: Király Viktor, a Tankcsapda és a Follow the Flow mellett Rita Ora és más külföldi sztárok is fellépnek majd.
  • Szerző: Ripost

Idén július 9 és 15 között várja a fesztiválozókat Velencén az EFOTT!

A rendezvény 2017-ben egészült ki plusz egy nappal, azóta kínál egy hatnapos, zenei, kulturális, sport, turisztikai és gasztro programokkal fűszerezett nyaralást a fesztiválozóknak. 

"A hangolódásra mindig időt kell szánni, és idén szeretnénk ehhez olyan programokkal is hozzájárulni, amelyekre eddigi, több évtizedes történetünkben nem volt még példa. A mínusz első, azaz a beköltöző napon egy utcakarneválon vehetnek részt a kempinglakók, a nulladik nap nagy újdonsága pedig a GicccsParty lesz" – tájékoztatott a szerdai sajtótájékoztatón Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

A fesztiválhagulatot igazi legendák koncertjei színesítik, az idén harmincéves Tankcsapda, a Road, a Halott Pénz mellett nemzetközi nevekkel is kiegészült a lista: fellép többek között Rita Ora, Gianluca Vacchi, Borgore, Tujamo és a Brooklyn Bounce.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?