SHOWBIZ

Itt nézd vissza: Összefogtak a sztárok a TV2 jótékonysági showjában

Több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész csatlakozott a TV2 Neked énekelek című nagyszabású jótékonysági műsorához.
  • Szerző: Ripost

A TV2 egy rendhagyó jótékonysági műsorral jelentkezett, amellyel szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész csatlakozott a Neked énekelek című nagyszabású jótékonysági műsorához. Mind az otthonukból énekelnek vasárnap este.

Az élő adás alatt telefonhívással vagy nagyobb pénzbeli adománnyal mindenki támogathatta a legnagyobb magyar segélyszervezeteket, hogy rajtuk keresztül segítse a vírushelyzet miatt bajbajutottakat, csatlakozva ezzel a „Segítünk egymásnak” elnevezésű önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoporthoz.

A gyűjtés továbbra is az 1357-es adományvonalon történik – minden hívás vagy sms 500 forint adományt jelent. Az így összegyűlt összeggel a legnagyobb hazai segélyszervezetek – a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitász, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt – munkáját támogatja.

A teljes műsoridő alatt nemcsak a 1357-es telefonszámon lehetett adakozni, hanem a 11711711-22222222 bankszámlaszámon is (külföldről: HU45 1171 1711 2222 2222 0000 0000), továbbá a TV2 műsorvezetői telefonon is várják a felajánlásokat a stúdióban.

A műsor végére közel 25 millió forint gyűlt össze.

A nem mindennapi produkciók itt visszanézhetőek:

Charlie, Frenreisz Károly és Pataky Attila: Várj, míg felkel majd a nap

A Király család

Bagossy Brothers Company

Zséda: Életben maradni

Janicsák Veca és Ákos

A TV2 Hírosztályának közös produkciója: Európa 2020

Rúzsa Magdi és Presser Gábor: Egyszer- Neked énekelek

Hősök: Vigyázzunk egymásra

A Sztárban sztár leszek! mesterei: Earth Song

Irie Maffia: Mind úton

Hien: Ez a vonat, ha elindul hadd menjen

Wolf Kati, Radics Gigi és Veres Mónika: Ain't no mountain high enought

A Mága család és Balázs Fecó: A csönd éve volt

A műsor további videóit ide kattintva találod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?