SHOWBIZ

Itt a vége: Elvérzett a magyar sztárpár Ázsiában

A páros férfitagja mezítláb futott be a célba, mert a cipője feltörte a lábát az emberfeletti hajszában. Hiába tettek meg mindent, számukra véget ért az ázsiai kaland.
  • Szerző: Buster

R. Kárpáti Péter és lánya, Kárpáti Rebeka kis híján megúszták a szombati hajszát, hiszen nem a két legrosszabb idővel futottak be a célba az Ázsia Expressz pénteki adásában. Este azonban a párosok azt a feladatot kapták, hogy jelöljenek olyan ellenfelet, akit szívesen küldenének harmadikként a kieső helyre. Apa és lánya így kerültek a hajszába, ami számukra végzetesnek bizonyult.

R. Kárpáti Péter végül zokniban érkezett meg a célba, miután Hanoi utcáin annyira igyekezett, hogy a cipő feltörte a lábát...

"Akkor ezzel itt vége… sajnáljuk, mert nagyon szeretünk benneteket. Aki nem volt most ezen a hajszán, az rettegjen, ha belekerül!

Mert ez brutális!

Remek kaland volt, egy kis csapatépítő, meg szép helyeket láttunk… már amennyire tudtunk nézelődni"

- mondta a színész a hajsza után. Jövő hét keddtől újra indul az emberfeletti küzdelem Ázsián keresztül. Hogy a játékban maradt hat páros közül ki hogy teljesít, kiderül esténként a TV2 képernyőjén.

És ezeket olvastad már?