SHOWBIZ

Itt a nagy bejelentés: Õ biztosan szerepel majd a Sztárban Sztárban

Öt sikeres évad után 2018-ban visszatér a sikermûsor. A TV2 egyelőre titokban tartja, hogy kik lesznek a versenyzők, de az első résztvevőt most bejelentették.
  • Szerző: Buster

Hatvanegy ismert énekes, negyvenhat élő show, közel ötszáz átalakulás, kilenc díj, ez a TV2 sikerműsora számokban. De nincs megállás, hiszen az utánzás nagymesterei idén is elhozzák az ország legnagyobb házibuliját. Egyelőre nem tudjuk, ki az a 12 énekes, akik más bőrébe bújva küzdenek majd hétvégente, de az már kiderült, hogy Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie ott lesz az indulók között.


"Már próbálgattam egy-két dolgot, nagyon örülök a felkérésnek. Mindent megteszek majd, hogy sikerüljön az átváltozás mind hangilag, mind a mozdulatokat, apróbb részleteket tekintve is”

- kezdte az énekes, aki elárulta, kik azok a sztárok, akik átalakulása őt is lenyűgözte a Sztárban Sztár korábbi szériáiból.

"Aki engem a korábbi szériákból inspirál – a teljesség igénye nélkül -, az Bereczki Zoli, Veréb Tomi. Amit a Gáspár Laci csinált, az valami zseniális volt, szerintem mindenkit meglepett.

Nehéz lenne megmondanom, kit formálnék meg szívesen.

Charlie például hatalmas kedvencem, gyerekkorom óta imádom, de Király Viktor tavaly zseniálisan alakította, nem hiszem, hogy most újra előkerülne feladatként, de meglátjuk. Nagyon várom a rám váró feladatokat!”

Mi pedig várjuk a nagy átalakulásokat!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?