Létrehozva: 2020.11.19.

Íme minden részlet, így készül a TV2 nagyszabású show-ja

A Dancing with the Stars stábja kora reggeltől késő estig azon dolgozik, hogy minél tökéletesebb műsort láthassanak a nézők. Többek között Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is az egész napját a stúdióban tölti.

Kevesen gondolnák, mennyi munka előzi meg a Dancing with the Stars élő show-ját! A műsor gyönyörű háziasszonya, Lékai-Kiss Ramóna lapunknak elárulta, ahhoz, hogy ilyen profi adásokat láthassanak a nézők, egy egész napos felkészülés kell. A műsorvezetők, a versenyzők, a táncosok és az egész stáb is próbával és készülődéssel tölti a szombati napot.

Fotó: Instagram

„A szombatot a stúdióban kezdem. Reggelizem, felveszem a próbaruhát, aztán kézhez is kapom a szövegkártyákat, és elindul egy próba. Ezt úgy kell elképzelni, hogy lepróbáljuk az adás menetét. Itt a legapróbb részletekre is figyelünk, hogy az esti show-ra minden tökéletes legyen! Például, ha konfettieső hullik, akkor azt is lepróbáljuk, hogy mennyi idő szükséges annak a feltakarításához. Ezekkel kora délutánra végzünk, aztán kezdetét veszi a készülődés” – kezdte a Ripost-nak Rami, akinek ilyenkor nincs túl sok ideje a pihenésre, ugyanis egy szépségstáb várja, hogy kezelésbe vegye. Ezt azonban a műsorvezető cseppet sem bánja, sőt...

„A fiúknak könnyebb dolguk van, nekik azért a csendes pihenő is belefér. Közben nekünk lányoknak készül a smink, haj, illetve a ruhákon is elvégzik az utolsó simításokat. Az estéhez közeledve pedig felkerül a mikroport is. Ez a készülődés mindig nagyon jó hangulatban szokott telni. Úgy kell elképzelni, mint egy házibulit otthon, ahol készülődtök, hogy induljatok a nagy buliba. Én nagyon élvezem! – fogalmazott műsorvezető. A nézők már megszokhatták, hogy Ramóna hétről-hétre mesés ruhakölteményekben áll a kamerák elé, most pedig azt is elárulta, hogyan választják ki ezeket a szetteket.

Fotó: Instagram

„Vannak olyan ruhák, amiket nem éreztem teljesen magaménak, de a Dancing with the Stars az a show, ahol jöhet a csillogás, a flitter és minden más! Én kevésbé hordok ennyire csillogós ruhákat, de itt szerencsére elengedhetem a fantáziámat, és bármi megvalósulhat. A műsor stylistja, egyébként Holdampf Linda, akinek az ízlésében 100%-ig megbízom. Egy fiatal tervezővel, Demeter Ricsivel álmodják meg a ruhákat, és vagy a saját, vagy pedig más magyar tervezők kreációjába léphetek a parkettre” – árulta el a Dancing with the Stars háziasszonya.

 

Kisfia nem nézi a műsort A gyönyörű műsorvezető bevallotta, hogy gyermeke nem nézheti őt a tévében, ugyanis nehezen viseli még, hogy édesanyja nincsen vele otthon. „Másfél éves múlt Noé, és az a helyzet, hogy nagyon rosszul reagál, ha felismer a tévében, mert rádöbben, hogy nem vagyok otthon„ - árulta el korábban Ramóna.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

life.hu

Müller Péter: Életünk legnagyobb eseményei észrevétlenül indulnak

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: hagyd, hogy a hatodik érzéked vezessen!

hirtv.hu

Iránytű Intézet: Magyar Péteré a legerősebb ellenzéki párt, de a Fideszt nem veszélyezteti + videó

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

SHOWBIZ

Vámos Erika eltűnt, most elárulta, mi történt vele

SHOWBIZ

El se hiszed, hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai - galéria

SHOWBIZ

Itt a vége: a Házasság első látásra Petrája lehúzta a gyűrűjét a vécén a házasságával együtt - videó