SHOWBIZ

Íme, A Nagy Duett eddigi legemlékezetesebb pillanatai!

Végéhez közeledik A Nagy Duett, az ország egyik legnépszerûbb zenés mûsora.
  • Szerző: Ripost

Huszonnégy sztár szórakoztatta hétről-hétre a nézőket, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel. Vasárnap pedig lehull a lepel, hiszen kiderül, hogy a négy bennmaradt döntős páros közül ki nyeri A Nagy Duett idei szériáját. A %% összegyűjtötte a műsor legemlékezetesebb pillanatait, nosztalgiázzon velünk Ön is!

A legemlékezetesebb produkciók

Kasza Tibor lánykérése

Az idei évad legromantikusabb pillanata vitathatatlanul Kasza Tibor lánykérése volt. A zsűritag teljes titokban szervezte a meglepetést, majd élő adásban az Akarod-e, mondd! című dallal húzott gyűrűt Andi ujjára. Mindketten örömükben sírták el magukat.

Eurovízió a színpadon

Ábel Anita és Emilio nagy pillanata az volt, amikor Pápai Joci eurovíziós dalát, az Origot adták elő. A produkció mindenkit elkápráztatott! Emilio felesége, Tina tradicionális viseletben lépett a színpadra.

Janicsák Veca kiénekelte a fájdalmát

Veca és Simon Kornél az Én a bánatomat mindig kifogom című számot adták elő. A produkció közben is érezni lehetett, hogy a szívéig hatolt a dal. Néhány nappal később derült ki, hogy Veca a szakítása miatt érzékenyült el.

Csipa meglepő vallomása

A Nagy Duett során születtek igazi barátságok is. A műsor legutóbbi adásában Csipa partneréhez, Mádai Vivienhez fűződő érzéseiről vallott. „Ilyen nővel még nem találkoztam, mint Vivi, sajnos” – jelentette ki, mire Vivien fülig pirult a boldogságtól.

A legviccesebb jelenetek

Emilio kukacán hahotázott a közönség, amikor Ábel Anitával A Nagy hohoho horgász című mesefilm főcímdalát adták elő. Az énekes a maskarában boldogan pózolt a fotósoknak.

Jolly és Hódi Pamela a Flintstone családot adták elő. Szőrös gúnyában, csontokkal díszített hajkoronával robbantak be a színpadra. Pamela ebben a szerelésben érezte magát a legjobban.

Stohl Luca vonzó ápolónőként cicázott a színpadon. A közönségnek különösen tetszett Peller Károly arckifejezése, amikor megszemlélte duettpartnere hátsóját.

Mádai Vivien és Csipa felejthetetlen pillanatokat okozott azzal, amikor Dr.Bubónak és Ursulának öltöztek be. A közönséget és a zsűrit meggyőzték, ami a pontszámaikon is meglátszott. Nem véletlen, hogy a döntőig meneteltek.

A legforróbb villantások

Völgyesi Gabi akkora energiával táncolt A Nagy Duett színpadán, hogy legalább négyszer tárta a közönség elé a bájait, ahogy erre a produkció után a műsorvezető, Kasza Tibi fel is hívta a figyelmet.

Janicsák Veca konzervatív nő, de a sorssal nem lehet ujjat húzni. Az énekesnő gyanútlanul hallgatta az ítészek véleményét, amikor váratlanul elpattant a blúzgombja…

Judy dögös táncot lejtett Madárnak, aki szerelem doktorként hódított a színpadon. Az énekesnő láthatóan élvezte, hogy ápolónőnek öltözve sokak fantáziáját mozgatta meg.

Stohl Luca keblei alig fértek el ebben a csinos ruhában. Peller Karcsi melle is dagadt a büszkeségtől, amiért a balett-táncossal duettezhetett több héten át.

Tudta-e?

  • Az elmúlt két hónap alatt több mint 100 tégely szemhéjpúder fogyott el
  • A produkcióban több mint 175 ember dolgozott
  • A fellépők 850 darab jelmezt viseltek
  • 95 csőből lőtték ki a konfettit+szerpentint, aminek összsúlya  74 kg-ot nyomott
  • A versenyzők két hónap alatt több mint 500 órát gyakoroltak a vasárnapi fellépésekre.  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?