SHOWBIZ

Íme, a legmenőbb sztárfotók a Star Wars hazai premierjéről!

Naná, hogy a hazai hírességek sem tudták kihagyni az egész világot lázba hozó ûrsztori legújabb epizódjának bemutatóját! Az eseményen ráadásul olyan sztárpárok is feltûntek, akiket nagyon ritkán látni kéz a kézben. Mutatjuk a legmenőbb celebfotókat!
  • Szerző: Doris

Hatalmas felhajtás övezte csütörtök este a Csillagok háborúja legújabb epizódja, Az ébredő Erő magyarországi premierjét. Hát pont a hazai sztárvilág krémje maradt volna otthon?

Természetesen a magyar celebek sem tudták kihagyni az egész világot lázba hozó galaktikus űrsztori bemutatóját, és ha már ott voltak, lelkesen pózoltak is a birodalmi rohamosztagosokkal, vagy épp magával Darth Vaderrel.

A vörös szőnyegen ráadásul olyan sztárpárok is felvonultak, akik nagyon ritkán mutatkoznak együtt, Majka pedig fájdalmas focisérülése ellenére is elbicegett, hogy láthassa kedvencét, Han Solót.

Lássuk, kiket kapott  még lencsevégre a %% fotósa!

Liptai Claudia kislánykora óta hatalmas Star Wars rajongó, így nem csoda, hogy vaderes pólóban, büszkén pózolt a birodalmi katonákkal.

Dobó Kata, párjával, Angler Zsolttal érkezett, és láthatóan teljes volt köztük az összhang.

A Hungary's Got Talent népszerű zsűritagja, Linczényi Márkó sem tudta kihagyni a csillagközi történet folytatását, bár azt nem tudni, ő kivel érkezett...

A rendkívül elfoglalt Kulcsár Edina, aki nemrég szakított párjával, alig néhány napja költözött új lakásba. De a sithek és a jedik harcára szabaddá tette magát.

Bár az újdonsült szingli Edina egyedül érkezett, Az RTL Klub dögös időjósa, Pataki Zita férjével kéz a kézben sétált végig a vörös szőnyegen, ami egy igazán ritka pillanatnak számít. Zita ugyanis nagyon ritkán mutatja meg párját a nyilvánosság előtt. Most azonban még egy forró csókot is váltottak, a rohamosztagosok szeme láttára.

A januártól újra keményen edző Sarka Katát, nemcsak férje Hajdú Péter, de két tündéri gyerekük is elkísérték a moziba, Ada pedig fiaival nézte végig Az ébredő Erőt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?