SHOWBIZ

Ilyen durva kiakadásra nem számítottunk Tóth Gabitól

Dühödt posztjának első mondatából az is kiderül, hogy tisztában van vele, akadnak majd, akiknek nem tetszik kirohanása, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, tudjuk, hogy igaza van.
  • Szerző: Buster

Tóth Gabi eljutott odáig, hogy sem a tévékben, sem pedig a rádiókban nem talál számára kedves magyar dalokat, és úgy érzi, a hazai zeneipar megállíthatatlanul rohan saját vesztébe. Összefogást sürget, és amilyen állhatatos, még össze is jöhet neki.

"Lehet, hogy hibát követek el, mert véleményt nyilvánítok! Egyszerűen elkeseredve és tanácstalanul állok az előtt, ahogy a magyar zenei paletta a totális mélypontját éli...

Persze-persze, vannak itt kivételek, sajnos elég kis százalékban, de kijelenthetem, hogy elindultunk egy olyan irányba, amiből semmilyen kiutat nem látok... Amit hallok a rádiókban... Amit látok a tv-ben...

Nem vagyok tökéletes! Nem arról van szó itt, hogy csak az a jó, amit mi csinálunk, de maga az igényesség, a jól éneklés, az egyenes és célzott mondanivaló... Amit hallok, az katasztrófa!"- fejtette ki az énekesnő, aki biztosan nem fog beállni a sorba. Alkotott is egy ütőset a minap.

"Ha ilyen formában kellene beolvadnom ahhoz, hogy ott legyek a rotációkban, akkor lehet, inkább nem kérem, köszönöm... Szomorú vagyok! Csak egyszer fognánk össze! Csak egyszer tudnánk kizárni azt, hogy ki underground, ki mainstream... Talán mindenki igazán magát adhatná.”

- adta ki magából a jól érthető gondolatait az X-Faktor mentora, aki éppen az RTL Klub tehetségkutatójában kap majd újabb lehetőséget arra, hogy „teremtsen” valami számára is hallgathatót.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?