SHOWBIZ

Így szurkol Zalatnay Cini a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjének

Óriási a hasonlóság az énekesnő és a tehetséges versenyző között.
  • Szerző: Doris

Zalatnay Sarolta egészen elámult, amikor meglátta Plauterová Drahomira Dargi produkcióját a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! vasárnapi válogatójában.

Fotó: ICON Management

A tehetséges versenyző ugyanis megdöbbentő hasonlósággal utánozta le Cinit, előadásán még a négy mester is elcsodálkozott. Pápai Joci azt is kijelentette, hogy Dargi sokkal jobb Cini, mint ő volt anno, a Sztárban Sztár színpadán. Zalatnay és Dargi hétfő reggel találkoztak először a Mokka stúdiójában. A nagy találkozás után a megkereste az énekesnőt, aki elárulta: ezután természetesen figyelemmel fogja kísérni Dargi szereplését, sőt, kampányolni is fog mellette!

Fotó: ICON Management

„Dargi egy nagyon pozitív kis nő, én nagyon örültem, amikor mind a négy mesternek leesett az álla! Ugyanazok a mozdulatok, ugyanúgy mosolyog, ugyanúgy igazgatja a frufruját, és tényleg, soha az életben nem találkoztunk, csak hétfő reggel. Ezek után kampányolni fogok mellette, ahogy csak lehet. Szerinte tényleg benne van az, ami a Sztárban Sztár leszek!-hez kell, azon felül, hogy egy olyan fajta érzelmi töltés van benne, ami nagyon ritka, a kedvességében és a nyíltságában is hasonlít rám”

- mondta a -nak Cini, hozzátéve: tévhit az, hogy őt könnyű utánozni.

Ezt követően természetesen megkerestük Dargit is, aki elárulta, számára Cini egy igazi ikon, és már csak azért is megérte szerepelnie a műsorban, hogy megismerhesse.

„Gyerekkorom óta rajongok Ciniért, egy igazi világsztárnak tartom. Amikor megtudtam, hogy találkozni fogok vele a Mokkában, rengeteg érzés kezdett kavarogni bennem: öröm, félelem, izgalom, először azt se tudtam, mit fogok neki mondani. Ő viszont annyira közvetlen és kedves volt, hogy azonnal elmúlt minden izgalmam, felszabadultam. A hasonlóság köztünk pedig valóban elképesztő, régebben össze is kevertek minket” – nevetett Dargi, aki gőzerővel készül a középdöntőkre.

 

És ezeket olvastad már?