SHOWBIZ

Így készül fergeteges, élőzenés koncertjére Zoltán Erika!

Az énekesnő 2018-ban sem pihen, az év elejét rögtön egy nagyszabású fellépéssel kezdi.
  • Szerző: Ripost

Az idei év első koncertjére készül Zoltán Erika, aki január 13-án, szombaton fergeteges élő koncertet ad a budapesti Liget Clubban.

A fellépés azért is lesz különleges, mert a rajongók élőzenés profi koncertet láthatnak majd.

"Sok szórakozóhelyen anyagi okokból kifolyólag nincs lehetőség az élő zenélésre, ez szombaton szerencsére nem így lesz. Egy igazi pörgős retrokoncerttel készülünk, amelyen az örökzöld slágereim ugyanúgy helyet kapnak, mint az újabbak" - mondta el a %RIPOST%-nak az énekesnő, akinek más okból is különleges lesz a szombat este.

"A zenekarban az az izgalmas, hogy ifjabb Jakab Gyuri ül majd a billentyűnél, akinek az édesapja, Jakab György az én nagy slágereim egyik szerzője.

Gyuri megszólalásig hasonlít az édesapjára, és most egy számot is el fog énekelni, amit régen mindig az édesapja énekelt.

Megható pillanat lesz!"

A rengeteg fellépés mellett Erika keveset pihen, de mint mondja, élvezi a pörgést.

"Való igaz, hogy a férjemmel, Robival kevés időnk van a kikapcsolódásra, ám én ezt egyáltalán nem bánom! Kirobbanó formában vagyok, a fellépések pedig még inkább feltöltenek."

Ha mégis elfáradunk, akkor belföldi, eldugott wellness szállodákban töltünk néhány napot hét közben.

Az ilyen pihenések általában még nagyobb lendületet adnak a koncertekhez. Szerencsésnek érzem magam, amiért a munkám egyben a szenvedélyem is" - fogalmazott mosolyogva Erika.

A téli időszakban természetesen az énekesnőnek is fokozottan figyelnie kell az egészségére, hiszen nem hagyhatja, hogy egy vírus ledöntse őt a lábáról. Ezt elkerülendő Erika rengeteg vitamint szed, és házi készítésű keverékkel igyekszik távol tartani a kórokozókat.

"Három nagyon komoly fegyverrel védekezem a vírusok ellen. A legfontosabb, hogy télen-nyáron vitaminokat szedek, amit egy éve egy komoly szakember, Dr. Bagi Gabriella felügyel. Így nem saját kútfőből döntöm el, mit kell bevennem, hanem ő segít ebben. Ezenkívül két évvel ezelőtt rátaláltam egy olyan fülmonitorra, aminek a segítségével már nem kell erőltetnem a hangomat. Otthon pedig nagy dunsztosüvegben gyártom a mézes-fokhagymás-gyömbéres keveréket, ami egész egyszerűen csodaszer! Ezeknek a praktikáknak köszönhetem, hogy évek óta nem voltam beteg" - osztotta meg tippjeit a %% olvasóival Erika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?