SHOWBIZ

Így búcsúztak a pesti éjszakában a TV2 sztárjától

A mûsorvezető nemrég jelentette be, hogy két és fél év után elhagyja a TV2-t és más területen próbálja ki magát.
  • Szerző: Doris

A pesti éjszakában bulizott Szabó Dóra, Pachmann Péter, Istenes László és a Mokka teljes stábja.

Az eseménynek kissé szomorú, de legalábbis megható apropója volt: Szabó Dóra ugyanis nemrég bejelentette, hogy két és fél év után elhagyja a TV2-t és más területen próbálja ki magát. Egy saját vállalkozást indít, amivel a fogyni vágyó nőknek szeretne segíteni. Bár Dórát a reggeli műsor stúdiójában már elbúcsúztatták, a műsorvezetőnek fontos volt, hogy a TV2 székházán kívül is elköszönhessen a kollégáktól.

"Már előre megszerveztük ezt a bulit, nagyon jól éreztük magunkat, igaz mindannyian meg voltunk hatódva. Természetesen nem bántam meg a döntésem, az a típusú ember vagyok, aki két-három év után érzi, hogy szüksége van a változásra. Hogy fejlődjön, hogy új területen próbálja ki magát" - kezdte a %%-nak Dóra, aki reméli, hogy a váltás ellenére tartja majd a kapcsolatot a kollégákkal.

"Szerintem az évek során kialakult köztünk egy olyan erős kapcsolat, hogy a jövőben is tudni fogunk egymásról. Aztán, ki tudja, mit hoz az élet! Az biztos, hogy a képernyő nagyon fog hiányozni, így nem tartom kizártnak, hogy a jövőben is vállalok majd tévés szereplést. Most a nyár a pihenésről szól, ősszel pedig belevágok a vállalkozásomba" - újságolta Dóra.

 

És ezeket olvastad már?