SHOWBIZ

Így bírják a show-t A Nagy Duett kismamái!

Az idei A Nagy Duett rekordot döntött azzal, hogy egyszerre négy állapotos kismama is közremûködik a mûsorban.
  • Szerző: Ripost

Tápai Szabina a harmadik, Csobot Adél a negyedik, Nagy Adri pedig a hetedik hónapban jár, és Kollányi Zsuzsinak is szépen gömbölyödik a pocakja. Mindannyian élvezik a szereplést, de vajon hogyan bírják a felkészülést és a show-t ebben az állapotban? Erről meséltek a %%-nak.

Tápai Szabina állandóan éhes

„A mostani terhességem teljesen más, mint amilyen Bencével volt. Amikor kezdődött a műsor, az első pár hétben voltak rosszulléteim. Szerencsére ezen már túl vagyok, de őszintén szólva, még akkor is élveztem.

Biztosan a sportolói múltamból adódik, hogy mindent szeretek maximális odaadással csinálni, így a várandósságom semmiben sem hátráltat.

Igaz, mostanában állandóan éhes vagyok! Nevetnek is rajtam a többiek, hogy szinte egész nap eszem. Volt olyan, hogy mi kezdtük a műsort és én már a főcím alatt alig vártam, hogy reklám legyen. Könyörögtem a szerkesztőknek, hogy hozzanak enni, mert éhen halok” – nevetett Szabina.

Nagy Adrinak folyton melege van

A Nagy Duett egyetlen női zsűritagjának a stúdió klímájával gyűlik meg a baja. „Sokkal több vizet iszom az adások során, mert azt érzem, meleg van. Ráadásul sok produkciónál tűzcsóvákat használnak, ami tovább fokozza a benti hőmérsékletet. Gyakran legyezgetem magam, hiszen időnként kiver a víz. Ha tehetem, rohanok a friss levegőre. Az én babám olyan aranyos, alkalmazkodik hozzám, napközben rugdos, de mire kezdődik a műsor, már édesdeden alszik.” 

Hogy mit éreznek a műsor további várandós kismamái, elolvashatod a hétfői %% napilapban!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?