SHOWBIZ

Hűha, másfél év után visszatér a színpadra Tóth Gabi

Egy exkluzív koncertre készül Verával.
  • Szerző: Ripost

Örömhírt jelentett be Tóth Gabi: szeptemberben visszatér a színpadra! Az énekesnő idejét az elmúlt hónapokban teljes mértékben lekötötte kislánya, Hannaróza, ráadásul a koronavírus-járvány sem könnyítette meg az előadók helyzetét. Ősszel azonban ismét hallhatjuk az aranytorkú énekesnőt testvérével, Verával a Jazz Eger fesztiválon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Nemsokára többet is elárulunk a fesztiválról, de a legnagyobb öröm az, hogy több, mint másfél év kihagyás után újra a színpadon állhatok, és énekelhetek a testvéremmel és a Budapest Jazz Orchestrával! Nemzetközi és magyar fellépők is szerepelnek majd!” – jelentette be Instagram-oldalán Gabi.

SisterActJazz koncert!:-) ✨✨✨✨✨🤘🏻🥂❤️Nemsokára többet is elárulunk a fesztiválról, de a legnagyobb öröm az, hogy több, mint másfél év kihagyás után újra a színpadon állhatok és énekelhetek testvéremmel @tothveraofficial val és a Budapest Jazz Orchestrával! ♥️ Egy, eddig még soha nem látott/hallott exklúzív jazz koncertet fogunk adni Verával 2020 szeptember 19-én a Jazz Eger fesztiválon a Bolyki birtokon Egerben! Nemzetközi és magyar fellépők is szerepelnek majd! 🥂✨ A gasztronómia, a bor és a zene mindig jó kombó! Remek séfek, gasztroélmények is társulnak a dallamok mellé!:-) Részletek és jegyvásárlás, hamarosan az oldalainkon! 🔊💫✨ #jazzeger2020

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?