SHOWBIZ

Hűha, keményen beszólt Mórádi Zsoltnak az Exatlon 18 éves sztárja

A Kihívók komoly kritikát fogalmaztak meg a tízszeres kick-boksz világbajnokról.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, a Kihívók nincsenek túl jó véleménnyel a Bajnokok egyik legeredményesebb versenyzőjéről, Mórádi Zsoltról. Novák Zalán már többször hangot adott annak, hogy egyáltalán nem kedveli a tízszeres kick-boksz világbajnokot, hiszen többször kifigurázta, és rossz színben tüntette fel a sportolót. Bár a kijelentéseivel sikerült a nézők nagy részét magára haragítania, Zalán ennek ellenére is vállalja, és kiáll a véleménye mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Most Pap Dorci, a kékek 18 éves versenyzője fogalmazott meg kemény kritikát Zsoltról. A lány szerint a Bajnok viselkedése hagy némi kivetnivalót maga után.

„Akkora egy bunkó az az ember! Mostanra kezd kijönni a Zsoltin, hogy ő is emberből van, neki is van rossz napja. Nekem nem szimpatikus a viselkedése, amit Zalánnak is mondott, szerintem övön aluli volt, egy Bajnok nem viselkedhet így. Többször előfordult nála, hogy bunkón szólt oda, vagy paraszt volt„ – fogalmazott Dorka, akivel csapattársai is egyetértettek. Főként Zalán, aki bevallotta, a pályákon direkt bosszantja Zsoltot, hátha emiatt rosszabbul fog teljesíteni.

„Akárhányszor Zsolti ellen megyek, azon gondolkozom, hogy a végén milyen gólörömöt válasszak, hogy borsot törhessek az orra alá, és hogy minél idegesebbnek lássam. Azt vettem észre, hogyha a srác ideges, akkor egyre többször hibázik” – jelentette ki a verseny legmegosztóbb játékosa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?