SHOWBIZ

Hoppá, új versenyzőkkel bővült a Bajnokok és a Kihívók csapata

Az új érkezőkkel kialakult az Exatlon Hungary idei évadának végső mezőnye.
  • Szerző: RIpost

Ahogy azt Palik László a múlt héten bejelentette, utolsó szakaszához ért az Exatlon Hungary. Ennek apropóján új versenyzők érkeztek, így lett teljes a Kihívók és a Bajnokok csapata. A kékekhez hárman csatlakoztak, a pirosak pedig két sportolóval erősödtek: Király Nóra és Orbán Olivér személyében, akik a többi új versenyzőhöz hasonlóan, két hetes karantént követően állhattak rajthoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon meglepett az Exatlon, mert teljesen más, mint a tévében. Azt hittem, hogy rosszabb eredménnyel kezdek, de örültem, hogy sikerült ráéreznem. Igyekszem napról napra jobban felzárkózni a többiekhez, és minél hasznosabb tagja lenni a csapatnak” - kezdte lapunknak Olivér az Európa- és világbajnok wakeboardos.

Újdonsült csapattársa, Nóra szintén hasonlóan vélekedett az első napjáról. A 32-szeres magyar bajnok sportmászó, aki a sportága legeredményesebb női versenyzője, bevallása szerint nehéz helyzetbe került, ugyanis sosem kellett bizonyítania eddig a csapatban.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon meglepődtem, amikor csörgött a telefonom, és lehetőséget kaptam arra, hogy szerepelhessek a műsorban. Egy nagy kalandnak fogom fel, hogy magamat is jobban megismerhessem. Igyekszem kitapasztalni, hogy mi az, amit jobban, mi az, amit kevésbé szeretek. Illetve sosem versenyeztem még csapatban, így ez a felállás is új nekem. Nagyon bízom a többiekben, jó érzés hozzájuk tartozni” - fogalmazott Nóra.

Az új érkezőkkel kialakult az Exatlon Hungary idei évadának végső mezőnye. Így a Dominikai Köztársaságban hat Bajnok és tíz Kihívó küzdhet a népszerű extrém sport-reality 30 milliós fődíjáért. A harc minden eddiginél jobban kiéleződik, a műsor pedig kihagyhatatlan epizódokkal menetel majd a mindent eldöntő finálé felé.

És ezeket olvastad már?