SHOWBIZ

Hoppá, ezzel lepte meg Szandi a Sztárban Sztár versenyzőjét

Sokat segít neki a felkészülésben.
  • Szerző: Doris

Szabó Ádám többször alakított már nőt a Sztárban Sztár hetedik évadában, de 13 éves kislány bőrébe még nem bújt. Egészen most vasárnapig!

A végső győzelemre is esélyes énekesnek Szandi gyerekkori énjét kell majd élethűen előadnia, ami cseppet sem egyszerű feladat. A felkészülésben Szandi is segített Ádámnak, meglátogatta őt a próbán és egy ikonikus ajándékkal is meglepte, egy piros svájcisapkát adott neki!

„Ádámot rendkívül tehetségesnek tartom, már az első pillanattól kezdve. Pedig nincs könnyű dolga, hiszen mindössze 13 éves voltam, amikor ezt a dalt énekeltem, és ma már teljesen máshogy éneklem. Miközben instruáltam Ádámot, nekem is oda kellett figyelnem arra, hogy a gyerekkori hangomon énekeljek. Szerintem Ádám szuper lesz, azt mondtam neki, csak arra figyeljen, hogy ne bohóckodja túl, ne legyen paródia” – fogalmazott a -nak Szandi, aki a Sztárban Sztár első évadában második lett, és nagyon jó érzés volt neki, hogy visszatérhetett a stúdióba.

Megkerestük Szabó Ádámot is, aki elmondta, alig várja, hogy Szandi bőrébe bújjon!

„Nagy megtiszteltetés nekem, hogy Szandi segít a felkészülésben, már alig várom a vasárnapi élő show-t, szerintem nagyon jó lesz” – mondta optimistán Ádám.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?