SHOWBIZ

Hihetetlen kulisszatitkok derültek ki A Nagy Duett sztárjairól

Végre kiderült, hogy kikkel indul el április 2-től vasárnaponként 18 óra 50 perctől A Nagy Duett. Tíz héten át tizenkét pár versenyez majd, akik csütörtök délelőtt bemutatkoztak.
  • Szerző: Ripost

A résztvevők személyén kívül kiderült az is, hogy a zsűrin nem változtat a TV2, továbbra is Szulák Andrea, Kasza Tibi és Cooky fogalmazzák meg vicces, olykor komoly véleményüket. A műsorvezető szerepében Liptai Claudiát és Majkát idén Till Attila váltja.

A versenyzők:

Judy – Erdei Zsolt

A győzelem hajtja őket

Nyerő párosnak tartják magukat. Madár sportemberként mindig győzelemre játszik, és Judy sem kevésbé akarnok.

Oláh Gergő – Zimány Linda

Bevállalós párost alkotnak

Az énekes szerint Lindával tarolni fognak, azt ígérik, hogy meglepően bevállalósak lesznek. Zimány Linda nemrég szakított párjával, így szingliként csakis a munkára és A Duettre fog koncentrálni. Már túl is van az első énekóráján.

Fábián Juli – Győrfi Pál

Örömzenélés lesz az övék

Fábián Juli elismert énekesnő, akiknek meggyűlhet a baja partnerével. Egy biztos, ha felmenne a vérnyomása, a mentők szóvivőjére bármikor számíthat. Győrfi Pál szerint a zenének gyógyító ereje van.

Vastag Csaba – Ábrahám Edit

Ábrahám Edit sugárzóan fest, és mint kiderült, a színésznő sokáig énekesnő szeretett volna lenni. Most végre megmutathatja, mit tud. Egy biztos, Csaba mindenben támogatni fogja partnerét.

Janicsák Veca – Simon Kornél

Az énekesnő nem fél a tánctól, hanem egyszerűen képtelen rá, így arra kérte a közönséget: ne várjanak tőle túl sokat. Még az a szerencse, hogy párja, Simon Kornél jól mozog a színpadon. A színész nemcsak jól táncol, de humora is páratlan.

Völgyesi Gabriella – Sági Szilárd

Az énekesnő és a gasztrokibic bizonyára kifőznek majd valamit, hiszen a szavazatokért hétről-hétre meg kell majd etetniük a nézőket. Sági Szilárd, mint kétgyermekes apuka azt sem bánja, ha szereplése miatt vasárnaponként nem ér haza fürdetésre.

De nemcsak ők, Jolly – Hódi Pamela,  Emilio – Ábel Anita, Csipa – Mádai Vivien, Tolvaj Reni – Danny Blue, Peller Károly – Stohl Luca, Vincze Lilla – Apáti Bence párosai is versenybe szállnak.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?