SHOWBIZ

Hatalmas siker az Exatlonban, döntőbe jutott a magyar csapat

Ma az is kiderül, kikkel mérik össze az erejüket a döntőben.
  • Szerző: Ripost

Óriási lendülettel indult el a Nemzetek Kupájában a magyar csapat, hiszen maguk mögé utasították a görögöket, a dominikaiakat és a török válogatottat is, így pedig veretlenül jutottak a pénteki szuperdöntőbe. Az, hogy melyik nemzet csapatával állhatnak majd rajthoz az utolsó, mindent eldöntő megmérettetésben, illetve ki állhat majd a Nemzetek Kupája dobogójának legfelső fokára, a péntek esti adásból kiderül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

 

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Hatalmas érzés számomra, hogy veretlenül jutottunk a döntőbe, habár pontot nem sikerült szereznem a magyar csapatnak eddig. Én ugyanúgy készülök minden versenynapra, szerintem az érzéseket félre kell rakni és csak a játékra kell koncentrálni” – kezdte a -nak a nemrégiben visszatérő Novák Zalán, akivel a Bajnokok versenyzője, Csibi Gergő is egyetértett. A fiatal sportoló szerint az, hogy veretlenül jutottak a döntőbe, annak köszönhető, hogy mindenki összedolgozott és csak a győzelem lebegett a szemük előtt.

„Egy óriási lehetőség a Nemzetek Kupája mindenki számára. Kipróbálhatjuk magunkat nemzetközi színtéren is, több csapat ellen. Őszintén szólva nekem ez inkább kikapcsolódás, miközben természetesen mindenképp győzni szerettem volna. Úgy gondolom, a titkunk az volt, hogy a csapat tökéletesen össze tudott dolgozni, nem voltak nézeteltérések, és ez látszott is a teljesítményünkön. A döntőre nem készülök extrán, ugyanúgy próbálok rákoncentrálni és fókuszált lenni, mint máskor” – fogalmazott Gergő.

 

És ezeket olvastad már?