SHOWBIZ

Hatalmas öröm érte a magyar sztárt, ez kész csoda

Még most is beleborzong a pillanatba Varga Miklós, amikor vasárnap este Till Attila kimondta: Vastag Tamás és Varga Szabolcs nyerték a Sztárban Sztár +1 kicsi döntőjét.
  • Szerző: Totti

A műsor tavalyi szériájában lánya, Vivien is első helyezett lett. A zenész azt gondolta, ilyen csoda még egyszer nem történhet meg velük, de lám, újra örülhet a család!

„Kétszer egymás után nem lép az ember ugyanabba a folyóba” – kezdte Varga Miklós, amikor arról kérdeztük, mit szól gyermekei sikeréhez. Az énekes ugyanis tavaly már átélte azt a csodát, hogy lánya, Vivien, Pál Dénes partnereként megnyerte a Sztárban Sztár +1 kicsi műsorát. Azt gondolta, az egyszeri és megismételhetetlen dolog volt. De tévedett!

„Amikor kihirdették, hogy Tomi és Szabi nyert, leírhatatlan boldog voltam, akárcsak a feleségem, Erika” – kezdte a %RIPOST%-nak Varga Miklós. „Tudtuk, hogy fiunk is remek énekes, de nem számítottunk arra, hogy győztes lesz, hiszen ő nem ezért indult a műsorban. Egyetlen célja volt, hogy megmutassa, mire képes. Láttuk, hogy milyen alázattal, magát nem kímélve, iskolát el nem hanyagolva dolgozott hétről-hétre. Ez volt az ő sikerének titka. És persze az, hogy nagyon jó partnert kapott Vastag Tamás személyében, aki a kezdetektől egyenrangú félként tekintett Szabira. Egyébként kísértetiesen hasonlít az ő győzelmük a Viviékéhez. Õk is minden héten igyekeztek kihozni magukból a maximumot, de csak az utolsó előtti adásban nyerték meg a heti versenyt. A döntőben mégis őket tartották a legjobbnak a nézők és a zsűri is.”

Alighanem a Varga ikreknek a génjeikben van a zene, hiszen édesapjuk is kivételes tehetség. Ennek ellenére a családfő sosem biztatta gyerekeit arra, hogy kövessék a zenei pályán. De ha már így alakult – mint mondja –, nem bánja. Annak azonban örül, amit Ábel Anita mondott fiának: »Szabi, te már nem Varga Miklós fia vagy és nem Vivien testvére, te már Varga Szabolcs vagy!« Ezzel tulajdonképpen elindította a saját útján a fiamat” – folytatta a zenész.

„Mi szigorúak vagyunk gyermekeinkkel az énekesi pályával kapcsolatban. Szeretném, ha lenne tisztességes szakmája, ha tanulna, minden más csak ezután jöhet! Nem elég ugyanis, ha tehetséges az ember, kitartónak és alázatosnak kell lenni, de sok szerencse is kell a sikerhez. Tudom, hogy a lányom és a fiam is fognak még pofonokat kapni az élettől, és rájuk olvassák majd, hogy »Varga Miki gyereke vagy«, de már nem féltem őket! Mindketten bebizonyították, hogy rajtam is túlnőhetnek. S hogy milyen különös a sors, szerdán Szabival, Viviennel és Vastag Tomival együtt próbálunk a Talpra, magyar! rockmusicalben.”

 

És ezeket olvastad már?