SHOWBIZ

Hatalmas meglepetésre készül tizenöt éves műsorával a TV2!

A Pulitzer-emlékdíjas portrémûsor idén ősszel ünnepli a születésnapját.
  • Szerző: Ripost

Till Attila Pulitzer-emlékdíjas portréműsora, a Propaganda idén ősszel ünnepli a 15. születésnapját. Ez az évforduló adta az apropót, hogy a tévés és alkotótársai visszatekintsenek és újra meghívják néhány régi vendégüket egy újabb izgalmas beszélgetésre.

Az elmúlt évek alatt több száz helyszínen, több száz emberrel beszélgetett Tilla, aki a csütörtök reggeli Mokkában mesélt arról, miként ünneplik a kerek évfordulót.

"Az a koncepció, hogy legyen egy születésnapi sorozat. Olyan emberekkel fogunk beszélgetni, akik egyszer már szerepeltek a Propagandában" - mondta el Tilla.

A műsorvezető fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a Propaganda ritka módon végig csak egyetlen csatornán, a TV2-n futott.

"2002 szeptemberében volt az első adás, és a Propaganda úgy tizenöt éves, hogy végig itt volt a TV2-n. Tehát ez nem egy olyan műsor, ami vándorolt más csatornákon, hanem egy idevalósi, házi produkció."

Az első adás visszatérő vendége Fluor Tomi lesz, aki vicces tinédzserből néhány év alatt profi producerré vált, ám a sikert nem adták könnyen, és a buktatóival is szembe kellett néznie.

Ismét forgattak Rigó Péter addiktológussal, akit korábban Tilla a XXI. század szupermanjének nevezett és akivel anno a Lipóton beszélgettek.

Újra megrajzolják Wahorn András portréját, aki 13 éve jött haza Amerikából, ahol szembesülnie kellett azzal, hogy nem tudott nemzetközi művészkarriert befutni és itthon kezdte újra az életét.

Hogy mi az oka annak, hogy 2017-ben jobban érzi magát és jobban is néz ki, mint 13 éve, kiderül a Propaganda idei évadából, ahogyan az is, hogyan lett egy ghanai egyetemistából 14 év alatt MC Sena, az ország egyik legmenőbb csajrappere, az Irie Maffia tagja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?