SHOWBIZ

Hatalmas meglepetés, erre készül az Exatlon Kihívója

Novák Zalánt az Exatlon erősítette meg abban, hogy számára kedvese az igazi!
  • Szerző: RIPOST

Az Exatlon Kihívója, Novák Zalán egy éve él boldog párkapcsolatban hét évvel fiatalabb kedvesével, Petrával. A szerelmesek már több mint egy hónapja vannak távol egymástól, és bár a búcsú nehéz volt, mindketten felkészültek arra, hogy akár hetekig nem tudnak kommunikálni egymással. Zalán bevallása szerint megviseli Petra hiánya, de a távolság rámutatott arra, mennyire fontosak egymásnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nehéz volt erre felkészülni, hiába tudja az ember, hogy nem lesz semmilyen kommunikációra lehetőség. Vannak mélypontok, vannak olyan helyzetek, amikor nagyon jó lenne, ha itt lenne Petra. Ha öröm vagy bánat ér, azt jó lenne megosztani azzal, akivel a mindennapokban együtt vagyok, együtt élek” – kezdte a -nak Zalán, aki úgy érzi, az idő és a távolság azt igazolta, hogy Petra számára az igazi. Éppen ezért komoly terveket szövöget kedvesével. Elárulta, akár a lánykérésre is sor kerülhet az Exatlon versenye után.

„Amikor kiutaztam, azért volt bennem félsz, hogy milyenek lesznek az érzéseim. Általában a távolság csak eldönti az ilyen dolgokat, és részemről csak még jobban megerősítette, hogy ő a szerelmem. Ha hazaérek és eljön az ideje, akkor megtörténik majd a lánykérés is. Családcentrikus emberek vagyunk mind a ketten, tervben van az esküvő egyértelműen. Ha megtalálod az igazit, akkor el kell venni, ilyen az élet” – jelentette ki a Kihívó. A funkcionális edző jelenleg arra koncentrál, hogy minél jobb helyezést érjen el az Exatlonban, ám a hosszú távú terveiről is beszélt lapunknak. Elmondása szerint négy éven belül szeretne édesapa lenni, és egy saját vállalkozást is szívesen vezetne az egyik csapattársával.

„30 éves koromig szeretnék egy gyereket, és talán valami vállalkozást is vinnék. Lehet, Lacikával, mert nagyon megszerettem és szeretnék neki mindenképp segíteni, ha hazaértünk, elég nehéz élete volt” – árulta el Zalán.

És ezeket olvastad már?