SHOWBIZ

Hatalmas fordulat: ez vár a TV2 sztárjaira

Három hónapnyi elképesztő küzdelem után az Exatlon Hungary versenyzői még nagyobb kihívás előtt állnak, hiszen teljes fordulatot vesz az extrém sport-reality. A Bajnokok és Kihívók búcsút intenek a sokat emlegetett csapatszellemnek, a korábbi szövetségesekből egy pillanat alatt ellenfelek válnak, hiszen a verseny a célegyenesébe fordul.
  • Szerző: sv

Az Exatlon Hungary versenye január 2-án indult, ahol a Bajnokok és a Kihívók két, nyolcfős csapata vágott neki a nem mindennapi küzdelmeknek. Izgalmakból és feszültségből eddig sem volt hiány, de ami most következik, az minden eddigit felülmúl az Exatlon versenyében. Az extrém sportreality célegyeneséhez érkezik, a csapatversenyeket felváltja az egyéni küzdelem, ami előhozza a játékosok igazi, harcos énjét.

A jövő hét kérdése nem más, mint hogy az öt, még versenyben lévő férfi játékos közül ki az, aki bejut a legjobb négy közé a férfiak versenyében. A szabályok értelmében az ötök viadalának kezdetén, április 2-án a versenyzők a statisztikájuknak megfelelő rangsor szerint adott számú életet kapnak, akinek ez leghamarabb elfogy, automatikusan kispadra kerül és a héten tovább kell versenyeznie a játékban maradásért. A versenyben mindenki mindenkivel megküzd a pályán, így alakul ki a pénteki napra, hogy ki az a két játékos, akinek egy minden eddiginél feszültebb párbajon kell bizonyítania. A párbaj vesztese – mint a korábbi hetekben – kiesik a játékból, és kialakul az Exatlon Hungary TOP 8-asának csapata.

 

A verseny a további hetekben ugyanilyen metódus szerint zajlik majd. A négyek viadalában már a lányok is pályára lépnek, április 12-én pedig kiderül, ki a legjobb 3 női és legjobb 3 férfi exatlonista, majd újabb küzdelmek után kialakul a döntős csapat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?