SHOWBIZ

Hatalmas fogyása miatt átírják a magyar színésznő szerepét

A TV2 sztárja elképesztő változáson ment keresztül, több mint húsz kilótól szabadult meg.
  • Szerző: Ripost

Csodálatos átalakuláson ment keresztül a Jóban Rosszban szereplője, Cseke Katinka. A színésznő néhány hónapja fogyókúrába kezdett, a változás pedig jól látható.

"Száz kilóról kezdtem, most hetvennyolc-nyolcvan közt mozog a súlyom" - mesélte a %%-nak a sorozat Bodolai Böbéje, aki úgy döntött, itt nem áll meg.

Még körülbelül öt-tíz kilót szeretnék fogyni, szeretném, ha egyszer a mérlegen a súlyom tartósan hetessel kezdődne.

Egy ilyen túlsúly nem csak esztétikailag van hatással az emberre, de az egészségnek sem tesz jót. A belső szervek ugyanúgy megsínylik ezt, mint a térd ízületei."

Katinka ráadásul színésznő, akinek a munkájára is kihat, ha változtat a testén. Hiszen a színművészek, főleg, akik egy napi sorozatban szerepelnek, nem alakulhatnak csak úgy át egyik napról a másikra. Ugyanúgy meg kell beszélni a produkció vezetőivel egy hajszínváltást, ahogy vigyázniuk kell arra is, hogy nyáron ne barnuljanak le hirtelen, ha a szerepük nem teszi lehetővé.

De vajon mit szólt a Jóban Rosszban producere ahhoz, hogy a mindig kissé telt Bodolai Böbe néhány hónap alatt teljesen megváltozott?

"A főnököm is örült neki, mert neki is fontos az egészségem.

A készítők bele fogják írni a szerepembe a fogyást, így a nézők élesben követhetik nyomon, ahogy Bodolai Böbe napról-napra megváltozik.

A színésznő életében emellett más változást is hozott az átalakulás. Mióta lefogyott, egyre több bókot kap a férfiaktól, pedig nem másokért, hanem csakis önmagáért kezdett bele az életmódváltásba, amelynek minden pozitív hozadékát élvezi.

És ezeket olvastad már?