SHOWBIZ

Hatalmas botrány: így sértegette társait a TV2 sztárja

Mischinger Péter nem kegyelmezett a volt exatlonos csapattársainak.
  • Szerző: sv

Kemény szavakkal illette volt csapattársait Mischinger Péter. A kékek versenyzője a csütörtöki adásban Bán Norbertet, Rozs Gergelyt és Kása Andrást hibáztatta azért, amiért csapata jóval gyengébben teljesít.

"Az a három gyökér, aki néhány hétig itt volt és verte a mellét, hogy ők a csapat és mi nem vagyunk csapatjátékosok, na, ezek eltakarodtak haza, és mi azóta miattuk szívunk megállás nélkül” - jelentette ki Mischinger, akit ezzel kapcsolatban megkeresett lapunk is.

A Kihívók játékosa kiállt véleménye mellett, és részletesen elmondta, mit gondol a volt csapattársairól.

"Mind a három fiú nagyon erős volt a pályán, szerintem azt kellett volna megmutatniuk, hogy mi egy csapat vagyunk, támogatjuk egymást függetlenül attól, hogy különböző helyről jöttünk."

De ők kiszórták a saját szövetségeseiket, majd gyáván feladták a versenyt.

"András annyival jobb egy hajszállal, mint a másik kettő, hogy amikor már csak ő volt bent, akkor megpróbált alkalmazkodni a csapathoz, bár akkor is voltak kirohanások, ami szerintem elfogadhatatlan egy gyerekes apukától" - mondta Péter.

Míg Bán Norbert, vállsérülése miatt, az orvosok utasítására adta fel a játékot, Kása András pedig izomszakadás miatt, addig Rozs Gergely, izomgyulladás okán kényszerült búcsúzni.

"Mi, ott kint Norbival, egy olyan sérülést szereztünk, ami hátráltathat itthon, akár a pénzszerzési lehetőségekben. Ezt mérlegelve, és az orvosok utasítására döntöttünk úgy, hogy nem folytatjuk a játékot."

Az ilyen negatív dolgokat, amiket például Péter mondott ránk, én rendszerint elengedem, de azért szívesen visszamennék, és akkor megmutatnám neki, hogy nem miattunk tartanak itt

- fogalmazott Rozs Gergely, akihez csatlakozott Kása András is.

"Nem érzem magam rossznak, hogy miattam bárki is kiesett volna, tiszta szívvel küzdöttem és a csapatot próbáltam erősíteni. Az, hogy történt egy sérülésem, arról nem tehetek. Inkább ez azt mutatja, hogy mennyire hajtottam, és küzdöttem magamért és a Kihívókért" - fogalmazott Kása.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?