SHOWBIZ

Hatalmas bejelentést tett a TV2, ennek sokan fognak örülni

Nem kell tovább várniuk a Gabriela Spanic rajongóknak!
  • Szerző: Doris

A visszaszámlálás elkezdődött! Október 10-én, szombaton 20 órakor debütál a TV2-n a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada.

Fotó: Facebook

A monumentális táncos showműsor eddig több, mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és most a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A két házigazda Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb, lehengerlő produkcióit. A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. A Paula és Paulina főszereplője, Gabriela Spanic, Osvárt Andrea, Marsi Anikó, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid, Emilió és Győrfi Dani már javában próbál táncpartnerével, hogy az október 10-i bemutatkozás tökéletesen sikerüljön.

A párokra az élőshow-k alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat. A versenyzőknek azonban nemcsak a képernyő előtt ülőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is, Ördög Nórát, Molnár Andreát, Schiffer Miklóst és Kováts Gergely Csanádot.

A szuperprodukció stúdiója már épül, három hét múlva mindenki táncol, a parkettre lépő hírességekkel pedig különleges promo filmek készültek Győrfi Pál közreműködésével.

Íme a venezuelai sorozatsztár, Gabriela Spanic kisfilmje!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?