SHOWBIZ

Hajdú Péter utolsó napja: kezdődhetnek a tárgyalások

Az Esti Frizbi egy időre biztosan búcsút int a nézőinek, hiszen felvették az utolsó három adást is. A távozó mûsorvezető azonban nem esett kétségbe.
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter már ajánlatot is kapott  folytatásra. Ám addig, amíg kiderül, hogy hol folytatja, a civil és az üzleti életben is van mit tennie. A %% villáminterjúja az Esti Frizbi utolsó három adásának felvételén.

Ripost: Milyen érzésekkel ült be utoljára az Esti Frizbi műsorvezetői székébe?

Hajdú Péter: Amivel mindig… Három olyan adást akartam felvenni, amire büszkék lehetünk. Sokszor volt már az életemben olyan, hogy valaminek vége lett. Ajtók zárulnak be és nyílnak meg, és ez így van jól. Vannak már gondolatok arról, hogy merre tovább. Most, hogy az utolsó Esri Frizbiket felvettük az ATV-nél, elkezdődhetnek a tárgyalások, és meglátjuk, milyen ajánlatokat kapunk.

Pontosabban ajánlat már van, de egyelőre nem egyezik az elképzelésünkkel.

Ripost: Mit kezd a felszabaduló idővel?

H.P.: Szabadidőm nem lesz. Ott van az egészségközpont, amire megvan a használatbavételi engedély, de egyáltalán nem volt időm foglalkozni vele. Még nem tárgyaltam orvosokkal, ott áll üresen. Szeptemberben pedig indul a pláza építkezése is.

Ripost: Csak a munka? Gazdag, jóképű és szingli…

H.P.: Nyilván ismerkedem, de nincs olyan komoly lány az életemben, akit szívesen bemutatnék akár a gyermekeimnek, akár az édesanyámnak, nemhogy a sajtónak.

Nem titok, hogy több hölggyel is találkoztam az elmúlt időszakban, és jókat beszélgettünk…

- nevette el magát a műsorvezető.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?