SHOWBIZ

Győzike óriási összegért tér vissza a képernyőre

Több lakásnyi pénzt kap az újrainduló tévémûsorért.
  • Szerző: ripost

Leszerződött 18 adásra a zenész az RTL Klubbal: 40 millió forintot kap a családja életét bemutató újabb sorozatra Győzike - tudta meg a Blikk. Ez rekordösszegű gázsinak számít a tévépiacon, mivel a legjobban kereső híradósok is "mindössze" havi 1-4 millió forint közötti összeget kapnak, a szappanoperasztárok pedig havi néhány százezret.

Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmilliót kapok, de nincs szükségem mindre!

- jelentette ki Győzike a lapnak, hozzátéve:

Édesanyám, aki rákos volt, tavaly halt meg, ezért is döntöttem úgy, hogy tiszteletdíjam közel felét, sok millió forintot odaadok egy alapítványnak, ami rákos gyerekeket segít. Remélem, mások is követik a példám.

Győzike, aki egy másik műsorban is kamera elé áll, állítja: szerződésben rögzítette, hogy a tévé rögtön a szervezet számlájára utalja a pénz egy részét. A zenésznek, aki gyakran feszít sportautóban, és villája fenntartása sem olcsó, egy darabig így sem lesznek anyagi gondjai...

A műsor az egyik legmegosztóbb volt a hazai televíziózás történetében harsánysága, közönségessége miatt. Öt évig ment, és nagy nézőszámokat hozott, miközben sokan azt állították: jeleneteinek jó része előre megrendezett volt.

 

És ezeket olvastad már?