SHOWBIZ

Teljesen kikészült a halálfélelemtől Gáspár Győző

Gáspár Győző arra is képtelen volt, hogy két egyeneset lépjen, miután szerencsésen túlélt egy szerinte rémisztő és egyben nagyon veszélyes kalandot.
  • Szerző: Buster

A LifeTV-n futó Van életünk című celeb reality hétfői adásában Gáspár Győző sétarepülésre indult egy kisrepülővel, de már a felszállás után megbánta a dolgot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

Hősünket a magasban elfogta a rettegés, ráadásul a pilóta néhány egyszerűbb trükköt is bemutatott, aminek hatására Győzőt elragadta a halálfélelem. A Van életünk keddi adásában tovább folytatódik a roma showman rémálma, hiszen a gépből kiszállva sem képes szabadulni az átéltek hatása alól. Bea asszony pedig birka türelemmel ápolja a „halállal viaskodó” hites urát.

Fotó: LifeTV

„Bea egy nagyon jó nővérke. Már nagyon sokszor megmentette az életemet. Hálás is vagyok neki, de nagyon rosszul vagyok. Bár szerintem most orvost kellett volna neki hívni, nem elmenni zuhanyozni. Az a baj, hogy engem a gyerekek sem vesznek komolyan és a feleségem se”- panaszolta a LifeTV kameráinak Győzike. Hogy végül sikerül-e talpra állnia, az kiderül a Van életünk keddi epizódjából.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?