SHOWBIZ

Gálaműsorral tiszteleg a TV2 a mindennapok hősei előtt

A produkciót április 19-én vasárnap este láthatják a nézők.
  • Szerző: Ripost

Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói fognak össze április 19-én vasárnap este, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók, és mindazok áldozatos munkája előtt, akik ezekben a nehéz napokban is végzik a feladataikat. A Neked énekelek című gálaműsorban otthonukból jelentkeznek be és énekelnek az előadóművészek, népszerű sportolók, továbbá olyan magyar sztárok is részt vesznek a műsorban, akik a világ számos pontjáról videóüzenetben csatlakoznak a kezdeményezéshez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A TV2 Csoport fontosnak tartja, hogy ezekben a nehéz időkben felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére. Egy ilyen krízis-, illetve elzárkózást igénylő helyzetben még nagyobb szükség van eljuttatni a zenét, művészi élményt, szórakoztatást a háztartásokba. A TV2 ezzel a műsorral szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük, azoknak a hétköznapi hősöknek is, akik önzetlenül végzik a napi feladataikat az otthonukon kívül, hogy biztosítsák a magyar emberek számára az alapvető szolgáltatásokat. Elismeréssel és hálával tartozunk nekik megfeszített munkájukért, kitartásukért.

A gálaműsor egyik kiemelkedő pillanata az lesz, amikor az LGT Nem adom fel című dalát magyar sportolók éneklik majd. A megmozdulásba már most szeretné a TV2 a nézőket is bevonni. Akinek van kedve, hogy így is kifejezze a támogatását, együttérzését és szeretne egy közös klipben szerepelni a kiváló magyar sportolókkal, nem kell mást tennie, mint felénekelni telefonjába a dal refrénjét, és elküldeni nekünk ezt a videót „Együtt énekel az ország” jeligére április 15-ig. A felvételeket a következő oldalra kell feltölteni: www.tv2.hu/nekedenekelek

A műsor házigazdái a TV2 két népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?