SHOWBIZ

Kis híján elvesztette a hangját a TV2 sztárja

Nem csak a családok, de a hangok versenye is a Fuss család, fuss! Palik László mellett az edzők sem sajnálták kiengedni a hangjukat, még akkor sem, ha a nap végére már nem tudtak beszélni sem.
  • Szerző: RIPOST

Hétfő este indul Palik László vezetésével a TV2 nagyszabású sport-reality műsora, a Fuss család, fuss!, amiben négyfős családok küzdenek meg a 10 millió forintos fődíjért. A csapatok természetesen segítséget is kapnak az emberpróbáló küzdelemben. A verseny alatt minden családot egy edző támogat a felkészülésben, és abban, hogy minél közelebb kerüljenek a főnyereményhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Exatlonban már megszokhattuk, hogy a műsorvezető mindent megtesz azért, hogy a nézők szinte a pálya mellől izgulhassák végig a versenyeket, ennek érdekében pedig a hangszálait sem kímélte Palik. A dominikai forgatáson ugyanis nem bírta végig a műsorvezető hangja, ám a Fuss család, fuss! alkalmával erre a problémára már felkészült.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Mint kiderült a Fuss család, fuss! forgatásán, a hangszálaim ügyesen megerősödtek az Exatlon alatt, és majdnem végig bírták a terhelést. Azért csak majdnem, mert a döntő az kicsit felfokozottra sikerült, és ott éreztük azt, hogy ha az még egy kicsit tovább tart, akkor valamit gyorsan ki kell találni. De hál’ Istennek sikerült úgy befejezni azt a napot is, hogy nem kellett külső segítséget igénybe venni. Mondjuk másnap nem igazán voltam szószátyár kedvemben” – mesélte a -nak Palik László, akinek komoly vetélytársai akadtak, ami a hangerőt illeti. Tápai Szabina és Katus Attila már rögtön a forgatás elején meglepték a műsorvezetőt, ugyanis arra Palik sem számított, hogy lesznek nála hangosabbak.

„Itt konkurencia nélkül nem tudtam működni! Katus Attila hamar kiszállt a hangversenyből, mert úgy berekedt, hogy azt hittem, hamarosan írásban fogja instruálni a csapatát. Viszont Tápai Szabina nem várt feladattá magasodott, mert néha a saját ordítozásomat se hallottam tőle” - jegyezte meg a műsorvezető.

Fotó: Sulyok László

Katus Attila már a forgatások előtt elhatározta, mindent megtesz leendő csapatáért. Tervét csupán csak a hangja bánta meg, de az edzőt ez egy cseppet sem zavarta.

„A hangnak van egy motiváló ereje, ráadásul nem bírtam volna csendben ülni a pálya szélén, hiszen egy versenyhelyzetről beszélünk. Én nem énekes vagyok, más műfajban dolgozom, ezért a hangom nincs ilyen terheléshez hozzászokva, hogy minden nap ordítok, mert nem ilyen habitusú ember vagyok” - kezdte a -nak Attila, aki rendesen megszenvedte a forgatást. Az edző ugyanis olyan hangerővel biztatta a csapatát, hogy hangszálai nem bírták a terhelést, és már a forgatás első szakaszában teljesen berekedt.

„Sokat kellett regenerálódnom, hiszen először kevésbé működtek a hangszálaim, berekedtem rendesen. Laci sem számított erre, hogy ekkora hangerővel robbanok be. Kicsit féltett, de engem nem kell, hiszen megoldottuk a problémát” – mondta nevetve Attila.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?