SHOWBIZ

Forma-1-ben utazik a magyar mentalista

Bahreinben, Bakuban, Hockenheimben, Silverstone-ban, Monzában és Abu Dhabiban is ott lesz a boxutcánál Danny Blue, miután a száguldó cirkusz leszerződtette a magyar mentalistát. A gondolatolvasás illúziójának mestere új trükkökkel készül a Paddock Club különleges vendégeinek.
  • Szerző: Ripost

A világ talán legizgalmasabb Forma-1-es helyszínein szórakoztatja idén a sztárvendégeket Danny Blue.

A mentalista saját honlapján adta hírül, hogy különleges szerződést írt alá.

“Felkértek, hogy kísérjem el a száguldó cirkuszt az idei szezonban, a naptárainkat egyeztetve pedig minden harmadik futamon részt tudok venni”

 

– nyilatkozta Danny Blue, aki így többek közt a bahrein-i, a bakui, a hockenheimi, a Silverstone-i, a monzai és Abu Dhabiban megrendezésre kerülő futamokon is részt vesz majd, s természetesen a Magyar Nagydíjat sem hagyja ki a Hungaroringen.

A mentalista – szerződése szerint – a boxutca felett található Paddock Clubban szórakoztatja majd a különleges vendégeket, ahol korábban Will Smith-t, Ashton Kutchert vagy éppen Daniel Ricciardót is ámulatba ejtette.

„Tavaly már Ricciardo is kiakadt, amikor nem értette, hogy hogyan találtam ki, hogy milyen színre gondolt de természetesen fontolgatom, hogy papírra vessem a jóslatomat az idei szezon győztesének nevével”

 

– árulta el a mentalista, aki új mutatványokkal készül a különböző Forma-1-es helyszínekre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?