SHOWBIZ

Fordulat a megműtött magyar színésznő állapotában

A TV2 sztárjának nyarát súlyos sérülés húzta keresztül, még a tévés szereplése is veszélybe került.
  • Szerző: Ripost

Térdszalagszakadással műtötték Polyák Lillát, de most már biztos, hogy ő is felléphet a Sztárban Sztár vasárnap esti adásában. A színésznő előtt féléves rehabilitáció áll, de a %%-nak elmondta, szerencsés helyzetben van, hiszen produkciója olyan jellegű, amellyel kímélheti a sérült lábát.

"Szandi bőrébe fogok bújni vasárnap, aminek nagyon örülök.

Szerencsére már levették a merevítőt a lábamról, tudok járni, bár a térdem még nem hajlik rendesen.

A hétköznapi mozgásokat viszont el tudom végezni, bár szigetkört egy ideig nyilván nem fogok futni" - árulta el Lilla, aki hétről-hétre jobban érzi magát.

A magassarkú cipő még nem a barátom, abban hamar felduzzad a lábam.

Polyák Lillára ráadásul egy merőben új feladat is vár, hiszen a FEM3 Café műsorvezetőjeként teljesen más szerepben is kipróbálhatja magát. Ez persze némi logisztikát igényel, Lilla és kedvese, Máté ugyanis amióta együtt vannak, még sosem voltak ennyire elfoglaltak.

"Mátéval a kapcsolatunk nyolcadik hónapjában járunk, és még sosem volt egyszerre annyi dolgunk, mint most. Az életemet eddig is pontos program segítségével irányítottam, úgy érzem, most is sikerült összeegyeztetnem a munkát és a magánéletet. A családom és a párom szerencsére nagyon megértőek, a fiaimmal is megbeszéltem, hogy most egy sűrű időszak következik."

A színésznő elégedettebb nem is lehetne az életével, lábsérülése ellenére pedig minden erejével azon van, hogy minél több szerepben kipróbálhassa magát a TV2 vasárnap induló szuperprodukciójában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?