SHOWBIZ

Folytatódik az ádáz küzdelem: Õk harcolnak mától a TV2 képernyőjén

Máris itt vannak a kihívók, akik hétfőtől birtokba veszik a TV2 képernyőjét, hogy megpróbálják lefőzni egymást és megfőzni a zsûrit.
  • Szerző: Buster

Õk kilencen mindannyian tehetségesek a maguk területén, és abban is hasonlítanak, hogy szeretik a finom ételeket. De, hogy mit tudnak kezdeni a szűkös idővel és a zsűri magas elvárásaival, arról ma estétől tesznek tanúbizonyságot a MasterChef VIP-ben.

Kertész Ricsi a humor egyik nagyágyújaként vált ismerté, de érzi magában az erőt arra is, hogy versenybe szálljon társaival és mindenkit lefőzzön a konyhában. Ide a duma kevés lesz!  

Kulcsár Edina szépségével már bizonyított és üzletasszonyként is egyre szebben muzsikál. De, hogy mit kezd a konyhai technológiákkal és a különleges alapanyagokkal, az ezen a héten kiderül. A gyönyörű kismama kitartásból biztosan jelesre vizsgázott, hiszen várandósan csinálta végig a nem éppen könnyű kihívást.

Nagy Katalint eddig a Jóban Rosszban színésznőjeként ismertük, de hétfőtől ő is versenybe száll nyolc ellenfelével. Vajon a séf szerep is olyan jól áll neki, mint a kórházi jelmez?

Till Attila korábban a Hal a tortán című főzőversenyben bizonyította be, hogy gyakorlatilag nem sok köze van konyhaművészetekhez. Most újra próbálkozik és talán az eltelt évek alatt felszedett magára némi főzőtudományt…

Pásztor Anna talán a hét legellentmondásosabb sztárszakácsa lesz, hiszen, ha valakiről, róla biztosan nem feltételezi senki, hogy a hétköznapokban konyhatündérként funkcionál. Persze, láttunk már karón varjút…

Noszály Sándor a teniszütővel tagadhatatlanul ördögien bánik, de ezen a héten nem veszi hasznát a kőkemény tenyereseknek, vagy a jól elhelyezett fonákoknak.

Csomor Csilla remekül golfozik és kiváló színésznő is. Arról azonban semmit sem tudunk, hogyan viszonyul a konyhaművésethez. Nos, erre is hamarosan fény derül.

Hamvai PG az utóbbi években biztosan nem barátkozott össze a finomabbnál-finomabb ételekkel, hiszen elképesztő fogyókúrán van túl. A korábban nagydarab lemezlovas, ma már nádszál karcsú. Persze ettől még főzhet jól!

Rábaközi Andrea a nyolcvanas években vált ismert modellé, mégis talán ő a második elődöntő hét egyik titkos esélyese, hiszen szakácstanuló volt, amikor felfedezték szépségét.

És ezeket olvastad már?