SHOWBIZ

„Gyávának tűnhetek” – képtelen szabadulni a bűntudattól a Kihívó

Ferenc Vivient nyomasztja, hogy az Exatlonban Kőnig Anna magára vállalta a párbajt. Attól fél, hogy a többiek gyávának gondolják.
  • Szerző: Ripost

Ferenc Vivien úgy érzi, hogy a Kihívók gyávának tartják őt, amiért Kőnig Anna helyette vállalta be a pénteki párbajt. A fiatal lány szerette volna tisztázni a helyzetet, ezért a csapattal és Annával is megbeszélte a dolgot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ferenc Vivien úgy érzi, a többiek gyávának tartják

Ferenc Vivien úgy érzi, a többiek gyávának tartják
Fotó: TV2

„Alapból úgy indultam neki, hogy én fogok párbajozni, én még mindig ezt tartottam volna igazságosnak és sportszerűnek, de Anna végül magára vállalta. Ha ott lennék, ugyanúgy kiállnék magamért, párbajoztam volna és megtettem volna, amit tudok, hogy bent maradjak. Volt egy olyan érzés bennem, hogy a többiek szemében gyávának tűnhetek, de elmondtam nekik is, hogy én is kiálltam volna, ha arra kerül a sor, a döntés viszont nem az én kezemben volt” – mondta lapunknak Vivien, aki Annával is tisztázta a helyzetet. Csapattársa pedig biztosította arról, hogy nem maradt az adósa, hiszen bármikor meglépné a döntését még egyszer, ha a helyzet úgy hozná.

Kőnig Anna nem bánja a döntését

„Úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam, ez volt a helyes út, és újra meglépném. Nem csak azért, mert Vivi fontos számomra és nem szerettem volna kockáztatni, hogy kiessen, de én tudtam, hogy mire vagyok képes, és mit tud kihozni belőlem egy párbaj, míg Vivi izgulósabb, és talán ez jobban a teljesítménye kárára ment volna. Azon a héten ráadásul nem úgy teljesítettem, ahogy elvárható lett volna tőlem, így azt éreztem, hogy én érdemlem, hogy párbajozzak” – fogalmazott a Kihívó, majd hozzátette: csak az lebegett a szeme előtt, hogy a maximumot nyújtsa a pályán, és visszatérhessen a csapattársaihoz.

„Nem tudtam, hogy Zsófiból mit hoz ki a párbaj, de nem is agyaltam ezen. Nyilván, ha valaki párbajra adja a fejét, minden benne van, de úgy voltam vele, hogy beleadom a maximumot, és remélhetőleg az meghozza az eredményét.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?