SHOWBIZ

Műsorváltozás! Fenyő Ivánnal indul izgalmas sorozat a TV2-n

November 11-től új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2. A Tények Plusz után érkezik a TV2 vadonatúj napi fikciós sorozata a Mintaapák.
  • Szerző: Ripost

Új napi sorozat indul Mintaapák címmel a TV2-n november 11-én 19:15 órától. A produkció főszereplői Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás, akik négy nagyon különböző apa életét mutatják majd be.

Fotó: TV2

Az izgalmasnak ígérkező sorozat egyébként a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, ám a készítők figyelembe vették a magyar sajátosságokat, és a hazai közönség ízlésére formálták.

„Jelenleg tíz állandó és jónéhány külső helyszínen folyik a TV2 egyik legnagyobb produkciójának forgatása. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei. A háttérmunkában nagyjából négyszáz ember vesz részt folyamatosan. Nagy kihívás, de szeretjük, ahogy remélem a nézők is szeretni fogják a négy mintaapa igen szórakoztató történetét” – mondta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója, a sorozat producere.

Az apákat megformáló főszereplők mellett, további olyan népszerű színészek játszanak a sorozatban, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia.

A műsorváltozás a következőképpen alakul: a Tények Plusz után rögtön érkezik tehát a Mintaapák, ezt követően Majkával jön a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow, és elstartol Ördög Nóra és Stohl András közös doku-realityje, az Újratervezés is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?