SHOWBIZ

Félszeg Adonisz nyerheti meg nekünk az Eurovíziót

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie maga a tökéletes popsztár, ha a színpadon áll. Az életben viszont hétköznapibb, mint azt gondolnánk.
  • Szerző: The_M

Fehérvári Gábor Alfrédról, vagy ahogy már most mindenki ismeri, Freddie-ről a legtöbben mindössze azt tudták A Dal idei kiírása előtt, hogy a Rising Starban is próbálkozott. Ahol ugyan csak negyedik lett, de azzal is sikerült beindítania a karrierjét, még ha szerény szinteken is. Ugyanis a TV2 tehetségkutatója óta a civil munkája mellett, klubokban zenélt, ami sokak számára egyfajta bukásnak tűnhet. Pedig igazából csak jót tett neki, hiszen így sokkal jobban értékeli és megbecsüli azt a sikert, amit a Pioneer hozott neki most.

A rivaldafény eddigi hiánya arra is tökéletes volt, hogy a sokszor profitorientált zeneipar ne mérgezze meg a lelkét. Így ma is ugyanaz a sztárallűröktől mentes, hajtós srác, aki volt az első tévés felbukkanása előtt. Nem nagyképűsködik, nem tartja többre magát, mint aki, és nem a magánélete kiteregetésével próbál nevet szerezni magának. Sőt néha úgy tűnik, hogy változatlanul az a tizenéves, visszahúzódó gimis szólal meg, aki anno a nyeszlettsége okán nehezen találta az összhangot társaival.

Ugyanakkor, ha a színpadra lép, és kiereszti a hangját, akkor olyan, mint a legnagyobb profik, akiktől magabiztosabb lények nem léteznek ezen a világon. De már maga a megjelenése is tekintélyparancsoló, hiszen a 193 cm magas, és olyan mint egy kolosszus, amikor a reflektorok kereszttüzében áll. Akit önkéntelenül is bámul az ember már akkor is, amikor még egy hangot se énekelt. De akkor sem találni tőle határozottabb embert, ha a dalairól és a munkáról kell beszélnie. Teszi mindezt rettentő alázattal a zene, a közönség és a stábja felé.

Éppen ezek miatt gondoljuk úgy, hogy Freddie a legesélyesebb arra az eddigi magyar indulók közül, hogy megnyerje az Eurovíziót. Hiszen manapság egy igazi popsztárnak a következőkre van szüksége: remek hang, remek külső, megfogó színpadi jelenlét és egy jó dal. Freddie esetében ezek mind adottak. Szóval kíváncsian várjuk, hogy miként esik Európa térdekre a május 10-ei döntőben Fehérvári Alfréd, egykori győri focista unokájának lábai előtt.

És ezeket olvastad már?