SHOWBIZ

Félelmetes vallomás, őrült rajongók keserítik meg Király Viktor életét

Az énekes a saját bőrén tapasztalta meg, hogy nemcsak jó szándékú rajongók léteznek, hanem van, aki ártani akar neki és a kedvesének.
  • Szerző: ripost

A népszerűség árnyoldalait is megtapasztalta Király Viktor! Az énekesért több százezer ember rajong, ám nem mindenki elégszik meg egy aláírással vagy közös fotóval: akadnak, akik mérhetetlenül féltékenyek Viktor kedvesére, és emiatt túllőnek a célon.

"Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel" - mondta el a Borsnak Viktor, aki a személyes védelmére is nagy hangsúlyt fordít.

Mindig szerződésben köti ki, hogy a koncertjein a színpad mellett és az ajtónál is legyen egy-egy biztonsági őr.

"Ha fenyegető üzeneteket kapok, akkor pedig odafigyelek, hogy kettővel több biztonsági ember legyen a környéken. Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is."

Nem meglepő, hogy az énekes elővigyázatos. Évekkel ezelőtt, amikor a Király utcában lakott, rajongója a laká­sában tört rá. A nő éjnek évadján bekopogtatott hozzá, majd az elutasítástól felbőszülve betörte Viktor kocsijának összes ablakát.

"Régebben volt egy-két ijesztő incidens, amikor például a bokorban elbújva vártak rám az utcán. Ilyenkor azért el kell gondolkodni. Vannak ugyanis veszélyek a világban, és igenis létezik és komolyan kell venni a rajongói terrort" - fogalmazott az énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?