SHOWBIZ

Fájdalmas vallomás: Lelkileg összetört az Exatlon legújabb kiesője

Besenyei Bogi nagyon nehéz helyzetben volt, ugyanis a saját csapattársai fordultak ellene.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő izgalmaknak lehettek szemtanúi szerda este az Exatlon Hungary nézői! Mivel a Bajnokoknak sikerült megnyerniük az utolsó végjátékot, így egyértelművé vált, hogy két Kihívó lánynak kell a párbajban rajthoz állnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Derzsi Vikinek és Besenyei Boginak kellett megküzdenie a bennmaradásért, ám nem várt eredményt hozott a párbaj. Bogi számára ugyanis véget ért az Exatlon, és búcsúznia kellett a legjobb női versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjtól is.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Próbáltam mindent kizárni, és csak arra fokuszálni, amire kellett, de az ügyességi feladatra sajnos nem éreztem rá, ez egy plusz nyomás volt. Lelkileg már nagyon elfáradtam, ezért nem is voltam annyira csalódott, amikor kiestem” – kezdte a -nak Bogi, akinek az utóbbi időben nem volt könnyű dolga, ugyanis csapattársai ellene fordultak. Főként Pap Dorci, akivel több vitája is volt már. A Kihívó most elárulta, hogyan élte meg ezt a helyzetet.

„Folyamatosan próbáltam mentálisan összeszedett maradni, bár sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy jobb lenne, ha inkább kiesnék. Hatalmas nyomás alatt voltam, sokszor aludni sem bírtam, ami már a koncentrációm rovására ment” – fogalmazott Bogi. A Kihívó bevallotta, nem igazán tudja megmondani, miért romlott meg ennyire a kapcsolata Dorcival, azonban szeretne ennek majd a végére járni.

„Nehéz visszagondolni arra, hogy ez pontosan mire vezethető vissza, hiszen a játék elején voltak pillanatok, amikor egy szobában aludtunk, vagy akár én segítettem egy-egy nehéz döntésben. A játékomnak volt egy fejlődési íve, az elején gyengébben teljesítettem, de elkezdtem belelendülni a játékba, valóban megérkeztem az Exatlonba, egyre magabiztosabb lettem, ezzel párhuzamosan romlott a Dorcival való viszonyom is, a mi a végére teljesen elfajult. Talán majd az adásokat visszanézve majd kicsit jobban meg tudom ezt fejteni, még elég zavaros bennem minden” – jelentette ki Bogi ,aki a verseny után most próbál a legszebb élményeire koncentrálni.

Sőt, lapunknak azt is elárulta, hogy szerinte melyik férfi és női versenyző lesz majd a végső győztes.

„Ha lehet tippem, akkor azt mondanám, hogy két Bajnok, Dorka és Zozo fogja megnyerni” – magyarázta a Kihívó.

Bogi távozásával kialakult az Exatlon döntős mezőnye: a Bajnokok részéről Busa Gabival, Szabó Dorkával, Kempf Zozóval, Tóth Dáviddal, a Kihívók részéről pedig Pap Dorcival, Derzsi Viivel, Böjte Dave-vel és Adu Lászlóval. Szerda estétől a döntősök már együtt birtokolják a villát, kezdetét veszi az egyéni küzdelem, a legutóbbi kiesőket pedig szurkolókként láthatják majd viszont a nézők.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?