SHOWBIZ

Ezt hallanod kell, megjelent a népszerű magyar vlogger dala

B. Nagy Réka egy igazán fülbemászó szerzeménnyel lepte meg meg a rajongóit.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Magyarország egyik kedvenc YouTubere, B. Nagy Réka az Örültség című száma után, most egy romantikus dallal lepte meg a rajongóit. Ezúttal egy kis csavart is vitt a történetbe, hiszen a szerelmes sorok barátjának szólnak, aki a Láss belém klipjében főszerepet is kapott.

Fotó: YouTube

A dal születése egy lassabb és összetettebb folyamat volt, eredetileg angol nyelven íródott. A zenét Réka egyik legjobb barátja, Johnny K. Palmer szerezte, aki horvát származású dalszerző társával, Vida Noával dolgozott össze.

„Az angol verzió egy kapcsolat végéről szólt, Molnár Tamás dalszövegíró a magyar változat megírásánál azonban visszahozta a szerelmet és megragadta ezt a kulcspozíciót” – mesélte az énekes-influenszer Réka. A szám sorai Réka szerelmének szóltak, így adta magát, hogy a vásznon is egy boldog pár köszönjön vissza. Réka ezért is ragaszkodott ahhoz, hogy a videóklipben azzal alkothasson egy párt, akivel a hétköznapokban is.

A kapcsolatunkat már sokan ismerhetik a youtube csatornámról, sok közös videónk van együtt, így mindketten rutinosan mozgunk már a kamera előtt. A klipet legjobb barátnőm, Laudon Andi forgatta és rendezte Kovács Zsuzsival együtt. A fő koncepciónk az volt, hogy egy nagyon bensőséges hangulatot teremtsünk meg, és valóban bemutassa azt, hogy milyen is a mi kapcsolatunk” - tett hozzá Réka.

címkék: